Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No wiesz, ale zamiast deseru po obiedzie zjadam obiady takie, że pękam... "po korek", że tak powiem. Chociaż owszem, zanim zaczęłam pracę w biurze, gdzie nie mogę sobie pozwolić na regularne jedzenie to byłam patyczakiem. Teraz już niePo pierwsze to zdrowo a po drugie piekna figura.
Wszystko jest normalne. Kopie i to jest najważniejsze. Może mu tak wygodniej? A może jak smyra rączką po drugiej stronie to nie czujesz? :-)Dzien Dobry lipcoweczki
Mam do was (pewnie glupkowate) pytankoAle musicie mi wybaczyc bo to moja pierwsza ciaza i nie mam doswiadczenia
Od poltora tygodnia czuje ruchy moje szkraba. Nie czuje smyrania ani przelewania tylko kopniaczkiJest ich nawet duzo i o tych samych porach dnia
Nawet maz je czuje przez skore
Zastanawiam sie tylko bo one sa zawsze po jednej stronie brzucha. Wiekszosc jest bardzo nisko i wszystkie sa tylko po prawej stronie brzucha czasem zdarzy sie na srodku ale po lewej jeszcze nigdy nie czulam....
Myslicie,ze to normalne?
i pozniej zwykle wizyty kontrolne ...? nie wiem czemut ak sie dzieje, ze jedne maja co wizyte jedne nie...ja u swojego gina mialam tylko dwa razy usg w 13 i 20 tc