Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wiesz, ale zamiast deseru po obiedzie zjadam obiady takie, że pękam... "po korek", że tak powiem. Chociaż owszem, zanim zaczęłam pracę w biurze, gdzie nie mogę sobie pozwolić na regularne jedzenie to byłam patyczakiem. Teraz już niePo pierwsze to zdrowo a po drugie piekna figura.
Wszystko jest normalne. Kopie i to jest najważniejsze. Może mu tak wygodniej? A może jak smyra rączką po drugiej stronie to nie czujesz? :-)Dzien Dobry lipcoweczki
Mam do was (pewnie glupkowate) pytankoAle musicie mi wybaczyc bo to moja pierwsza ciaza i nie mam doswiadczenia
Od poltora tygodnia czuje ruchy moje szkraba. Nie czuje smyrania ani przelewania tylko kopniaczkiJest ich nawet duzo i o tych samych porach dnia
Nawet maz je czuje przez skore
Zastanawiam sie tylko bo one sa zawsze po jednej stronie brzucha. Wiekszosc jest bardzo nisko i wszystkie sa tylko po prawej stronie brzucha czasem zdarzy sie na srodku ale po lewej jeszcze nigdy nie czulam....
Myslicie,ze to normalne?
i pozniej zwykle wizyty kontrolne ...? nie wiem czemut ak sie dzieje, ze jedne maja co wizyte jedne nie...ja u swojego gina mialam tylko dwa razy usg w 13 i 20 tc