Gwiazda_237
Fanka BB :)
Mendoza813 to nie mąż .Maz to już przeszłość ale całe życie miałam pod gorke .Teraz jestem z moim A ponad 1.5 roku i jest narazie ok ale on zawsze był inny niż mój były więc wiem jak wy to odczuwacie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, ona twierdzi, że już ma za dużo wnuków i nie chce więcej. Już kiedyś opisywalam o co chodzi... Do tego twierdzi, że jak mamy konflikt to powinno być minimum 5lat różnicy a to, że zaszlam w ciążę rok po poronieniu to już przesada. Oj dużo by pisać na nasz temat.A teściowa mam nadzieję niezadowolona bo nie powiedziieiscie wcześniej?
U mnie to samo.Ja tez czasami tak mam ze caly dzien zero odzewu a wieczorem za to balanga ale po calym dniu zmartwien .
Powiem ci szczerze, że dla mnie to było zbawienie. Miałam chyba z 10 partych i ni hu hu za cholere nie chciała główka przejść. Położna mnie naciela bo zaczelam pękać i po 2 partych emilka już była z namiDziewczyny co myślicie o nacinaniu krocza? Jakie macie doświadczenia?