Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olcia życzę zeby wszystko było dobrze. Jesteś pod opieką lekarzy to musi być dobrze. Sama dopiero wrocilam ze szpitala,wydawało mi się że niepotrzebnie tam leze ale lepiej mieć opiekę jak coś Cię dzieje. SciskamVenice - niestety nie wypuscili zastanawiam sie czy zrobia mi dzisiaj jakies badania. Cale szczescir ze moj sasiad ginekolog tu pracuje wiec sie ma jakies znajomosci bo niestety moj ginekolog prowadzący ktory tez tu pracuje jest na wyjezdzie..
Olcia to zaciskam kciuki żeby było wszystko dobrze i tulę :* ja chyba dzisiaj tez wystartuje na IP :/
Z tymi ruchami to ja też tak mam. Jednego dnia tak mój maluch szaleje i strasznie się wtedy cieszę. A są dni że bardzo mało się rusza, i tylko wieczorem się uaktywniaA ja znowu dziś czuje ruchy dużo słabiej. tylko takie delikatne i jest ich naprawdę mało. zaczynam schizowac trochę bo wczoraj to były mocne kopni
A ja dziś 18+1 i nadal nie czuje ruchów![]()
Dziewczyny ja w szpitalu. Jakieś skurcze i uplawow dużo wodnistych tak że wkładka nawet nie dawała rady przyjąć. Czekam na wynik pH czy to nie wody. Usg wyszło ok ale podczas badania pokazała się krew której wcześniej nie było. Do poniedziałku będę na pewno.
@nieufna bo mialam bole krzyzs z brzuchem dosłownie jak skurcze...
Ja sie mam juz lepiej cho iaz s krzyzu jeszcze boli jak na miesiaczke. Corka w domu placze i mowi ze mam di niej przyjechać ze ona czeka![]()
To zależy kto jak się czuje. Ja mam myjke taką jak karcher i zajmuje mi to 15 min ale jak do tego dochodzą inne obowiazki to już dla mnie ciut obciążenie.Witaj i spokojnej ciąży życzę.
Można umyć jedno okno dziennie i to nie z rozmachem tylko powoli.
Iwona trzymam kciuki:-*Wyszło mi wysokie crp. Jakieś zakażenie krwi
Szukaja przyczyny. Póki co mam antybiotyk. Ampicylina co mnie nie cieszy ale liczę że wiedza co robią
Będę póki podają antybiotyk a później znowu wyniki. Dziś lekarz do du.. bo ciężko coś z niego wycisnąć