nieufna
Fanka BB :)
Mi też nie zależy, dlatego nie chcę tam być.Dziwne towarzystwo. Mi nie zależało by wobec tego na ich akceptacji
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi też nie zależy, dlatego nie chcę tam być.Dziwne towarzystwo. Mi nie zależało by wobec tego na ich akceptacji
woww tez mam przeskok duzy a czemu tak?Ja pamiętałem miesiączkę a zobacz na moje suwaczki jaka rozbieżność ;-)
no wlasnie na pewnooo nie no ja do mojego gin nie mam pretesji absolutnie...Ten gin u ktorego bylam dodatkowo to powiedzial ze to normalne ze na poczatku jest inna data niz pozniej sie okazuje..ale to musze po prostu powiedziec mojemu lekarzowi zeby wprowadzil zmiany..i juz..Mysle z enie bedzie zly ze poszlam do innegoAgnes u mnie też prawie 2 tygodnie różnicy. u wiekszosci z nas jest roznica, po prostu to wygląda tak, ze mierzą dzieciątko i na tej postawie podają termin porodu. mi się ostatnio wyświetlił 12.07 ale narazie trzymamy się z ginen terminu ostatniej miesiączki bo dziecko później może trochę przystopować z rośnieciema ten pierwszy termin porodu musiał Ci ginekolog podać na podstawie pierwszego usg i terminu miesiączki.
Widzisz one mi nawet nie dały szansy wszystkiego wyjaśnić, a teraz to już po prostu nie mam ochoty nic pisać i gadać tam.
AniaFania też uważam, że studenci gdzieś muszą te praktyki zdobyć dlatego widownia jest mi obojętna. Kilka dni temu napisalam, że w czasie porodu widzialam tylko postacie a twarze tylko ze 3 bym dobrze rozpoznala. Po porodzie jak jest obchód to też przy łóżku nagle masz 10 osób które oglada czy pipka dobrze się goi. Raz uslyszalam od jednej lekarki, że jest " śliczna"- tego jeszcze nie bylo, żeby kobieta kobiecie mowila, że ma ładną![]()