Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie z tego względu u nas nie wolno przyjmować gości na sali. Przed salami są ławki dla odwiedzającej rodziny. Jak mąż przyjdzie to daje znać i wychodzisz z maluchem.A czujesz jak każą że tak powiem wietrzyć miejsca intymne albo smarować sutki jak skóra na nich boli od ssania a tu przy każdym łóżku albo mąż albo i cały klan![]()
no to współczuję.. Powiedz o tym lekarzowi jak sie z nim spotkasz może?ruda ja od kilku dni nie mogę samochodem jeździć bo się źle czuję w sobotę myślałam że mąż na autostradzie będzie się musiał zatrzymać bo nagle zrobiłam się blada i chciało mi się wymiotować
a w środę jedziemy na wieś jakieś 6h samochodem o ile dzisiaj się okaże że wszystko ok z fasolką
Wrzatek nie zabije właściwości cytrynt?Sarka, ja niezmiennie polecam napar z imbiru - kawałek świeżego imbiru zetrzeć na tarce, wcisnąć połówkę cytryny, zalać wrzątkiem. Najlepiej pić takie gorące, ale jeśli jest zbyt ostre, to poczekać aż trochę przestygnie i dodać miodu.

.
, ściskam *Wrzatek nie zabije właściwości cytrynt?
Witam poweekendowo
u nas dziś piękna, słoneczna pogoda, więc wietrzę mieszkanko (chociaż trochę wieje), już taka wiosnaCzas leci i jeszcze tydzień do wizyty, może dzidzia zechce pokazać kim jest
Organizuję prezent dla męża na urodziny i powiem Wam, że chyba ostatni raz angażuję, w to kogoś, w sensie wspólny wypad, bo ludzie są tak niezdecydowani, tak zmieniają zdanie, zero odpowiedzialności itd. Ble... i to faceci zmieniają zdanie co 5 minut... za rok dostanie koszulę i tyletak mnie jeden znajomy zirytował na noc, że nie mogłam zasnąć, tak mi ciśnienie skoczyło...
ogólnie mam problemy ze spaniem. Budzę się w nocy i nie mogę spać... leżę z godzinkę i się kręcę... potem zasypiam... ale zaraz mąż wstaje do pracy, a nie jest zbyt cichytzn. wiem, że się stara i nic mu nie mówię, ale nie mogę spać
Ostatnio wieczorami mnie pobolewa brzuch... ale nie jakoś bardzo mocno, więc nie panikuję... a dzidzia kopie, tatuś czuje, zadowolony
Współczuję chorym, ja również polecam napar z imbiru i cytryny - u mnie niezawodny.