Gwiazda_237
Fanka BB :)
Mamy lipcowe a kiedy WY zaczynacie takie konkretne zakupy typu lozeczko,wozeczek,kosmetyki..........ciuszki..........................
Agnesdem co do zakupów to zaskoczenie łóżeczko pościele juz mam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy lipcowe a kiedy WY zaczynacie takie konkretne zakupy typu lozeczko,wozeczek,kosmetyki..........ciuszki..........................
Ja już ciuszki pokupowałam. Nie mogłam przejść obojętnie koło takich slicznych malutkich ciuszkow, łóżeczko i wózek też.
To widzę aga ze nie jestem sama![]()
Gratuluję ślubuJa poszłam na zwolnienie już w styczniu bo moja praca była stresująca a że jest to moja pierwsza ciąża (mam 29 lat) to wolałam dmuchać na zimneI na spokojnie wyremontowałam dwa pokoje bo w obecnym nie było miejsca na łóżeczko. No i spokojnie przygotowuję się do ślubu cywilnego który już za 3 tygodnie
To mnie pocieszyłaś![]()

Ja muszę tylko lozeczko kupić. Gdzieś w czerwcu na początku .Mamy lipcowe a kiedy WY zaczynacie takie konkretne zakupy typu lozeczko,wozeczek,kosmetyki..........ciuszki..........................