Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
giuliaa ja też chce 4D i mój lekarz mówi ze najlepiej ok 26-28 tc bo wtedy jest jeszcze dużo wód i malucha wyraźnie widać.
Ja miałam i reczny i elektryczny bo za dużo pokarmu i mnie rozsadzalo na początku i uzywalam jak odmawiałam od piersi. Jak już masz jakiś kupić to kup elektryczny bo recznie się tylko namachasz a tak nie odciagniesz. Ja miałam z canpola najtanszeA powiedzcie, czy laktator jest niezbędny, potrzebny czy czasem zupełnie nieprzydatny? bo widziałam, że są i ręczne i elektroniczne, czy jakieś takie... zupełnie nie mam pojęcia czy w taki sprzęt się lepiej wyposażyć od razu czy nie jest pilne. Może dla doświadczonych to śmieszne pytanie, ale nie mam pojęcia o mamusiowaniu i niezbędnikach![]()
Ja też mam ciuszki po Martynce tylko że zimowe i muszę coś dokupić na lato tylko też myślę że za wcześnie. A jak pomylili się z płcią? :-)Gwiazda daj znac koniecznie co na Ip powiedzą.
Wy już kupujecie a ja nic, ale ja wózek mam, ciuszki po młodym więc jak się okaże dziewczynka to troszkę dokupie ale nie będę wariowac, ale takie apteczne rzeczy itp to później. Ja cały czas mam w głowie ze za wcześnie...
Mój mąż je takie placki. Będą ciemniejsze i nie chrupiace ale można zjeść.Witajcie
Gwiazda_237 i jak tam Kochana?
Needi ja mialan taka zwykle pilke do gimnastyki nie wiele ona dala
Dziewuszki robilam wczoraj placki ziemniaczane, zostalo mi jeszcze ciasta (dalam do lodowki) myslicie ze dzis się bedzie nadawalo zebym znow usmazyla placki czy masa do wyrzucenia?