Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszej ciąży sama dieta nie wystarczyła... w 30 tc dostałam insulinę, a teraz na razie sama dieta, ale liczę się z tym, że około 30 tc cukier może zacząć szaleć... Ami urodziła się z wagą 2780, a teraz Hania jest praktycznie taka jak przypada to na tc z omNa diecie jesteś czy insulina?
Ja normalnie jestem na tabletkach a teraz tabletki i insulina długodziałająca jak narazie.
a jak maluszek?
Mój odrobine wiekszy niz przeciętnie mam nadzieje że na tm odrobine się skończy;-)
giuliaa ja też chce 4D i mój lekarz mówi ze najlepiej ok 26-28 tc bo wtedy jest jeszcze dużo wód i malucha wyraźnie widać.
Tak crpIwona o crp mówisz że wyższe? Każdy stan zapalny w tym wyniku .Współczuje że tak sama ..ehhh Tulę mocno ! Pewno jak crp zacznie spadać choć odrobinę wypis bedzie ! czego Ci życzę....
Ja mam uraz przed szpitalami....człowiek spragniony człowieczeństwa -empatii ,bo zawsze szpital= problemy...a dostaje zazwyczaj chłód...obojętność ...a i nerwy b.często.
Gwiazda ty w domu? leż leż![]()
nie moglam sobie przypomnieć skrótu i strzeliłam ale coś mi nie pasowałoAlbo szczęście w nieszczęściu bo pewnie gdyby nie ten szpital to immunoglobiny nie dostalabym za free ;-)to juz pisalas Iwona o tych swoich dobrodziejstwachmasz jakis nadzywczajny pakiet medyczny
co do laktatorow to tez polecam medela elektryczny.