Julka89.89
Cudzie trwaj..
nieufna ja robiłam posiew
zamówiłam mojemu maleństwu śliczny, przecudny komplecik. nie mogłam się powstrzymać 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za tydzień. Wysłałam mu te wyniki, napisał, że nie są złe, ale dla spokoju mogę zrobić posiew. Nie wiem tylko skąd ta krew, mocz był jasny.
nieufna ja robiłam posiewzamówiłam mojemu maleństwu śliczny, przecudny komplecik. nie mogłam się powstrzymać
![]()
krew to w moczu ma jakąś inną nazwę o ile pamiętam...? tez mi wyszła ale to od zapalenia wszystko i dla świętego spokoju lekarz kazał mi zrobić posiew. teraz codziennie pije żurawine. ostatnio miałam przerwę 2 dni i znowu mnie coś zaczęło łapać.
Ja 200. 100 rano i 100 wieczoremJa biorę 100 mg dziennie i nie zauważyłam różnicy