Julka89.89
Cudzie trwaj..
witajcie. Ja się dziś obudziłam z mega dużą gula w gardle. macie tak czasem? ja już chyba z 3 raz w przeciągu miesiąca. byłam na badaniu tsh i moczu. jutro wyniki. odrazu wskoczyłam do lozka bo zimno, ciemno i nieprzyjemnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cześć!
Kkasiulka, jakoś mi umknęło, że będziesz miała SynkaJa wizytę mam w poniedziałek
Jodełka, ja tak miałam przy zawalonych zatokach, ale z węchem. Rozmawiałam swego czasu o tym z lekarką, rzadko bywa, że jest to problem na dłużej czy nie daj Boże na stałe. Przejdzie Ci katar odpuści i to.
Iwona - mi ogólnie wyskakują wypryski, teraz już luteiny nie biorę.
Margerita - ja mam Rh+ i nie miałam robionego tego odczynu
Jusuawa - u nas zima. Nadal :/ Po słodkim dzieci lubią pofikać
Julka - pokaż
Nieufna, nie mam pojęcia. Musisz zrobić ten posiew to się rozjaśni sytuacja.
Olciak - oby było wszystko dobrze!!
Iwona, Gwiazda - a o co chodzi z tym apelem, nie mogę wejść na ten link w poście Iwony, bo wyskakuje błąd.
O to że są takie gwiazdy które pod postami klikaja oceny negatywne. Nie znamy ich bo się nie wypowiadają. Ja nawet nie mam pewności czy czytają post zanim klikna negatywa. Rozumiem jak ktoś czyta ale nie ma odwagi się odezwać od razu i potrzebuje czasu by się do nas przekonać. No ale chyba wtedy kultura nie pozwala mu też oceniać? Ilość negatywów mam w nosie bo dyplomu nikt za oceny nam nie daje ale zwyczajnie nie lubię chamstwa.A dla mnie to jest właśnie to.Cześć!
Kkasiulka, jakoś mi umknęło, że będziesz miała SynkaJa wizytę mam w poniedziałek
Jodełka, ja tak miałam przy zawalonych zatokach, ale z węchem. Rozmawiałam swego czasu o tym z lekarką, rzadko bywa, że jest to problem na dłużej czy nie daj Boże na stałe. Przejdzie Ci katar odpuści i to.
Iwona - mi ogólnie wyskakują wypryski, teraz już luteiny nie biorę.
Margerita - ja mam Rh+ i nie miałam robionego tego odczynu
Jusuawa - u nas zima. Nadal :/ Po słodkim dzieci lubią pofikać
Julka - pokaż
Nieufna, nie mam pojęcia. Musisz zrobić ten posiew to się rozjaśni sytuacja.
Olciak - oby było wszystko dobrze!!
Iwona, Gwiazda - a o co chodzi z tym apelem, nie mogę wejść na ten link w poście Iwony, bo wyskakuje błąd.
O też chcę. Śliczne :-)patrzcie co zamówiłam małemu![]()
Przeczytałam teraz siebie Gwiazdeczko kochana ja to nie do Ciebie z tym chamstwem :-* :-)O to że są takie gwiazdy które pod postami klikaja oceny negatywne. Nie znamy ich bo się nie wypowiadają. Ja nawet nie mam pewności czy czytają post zanim klikna negatywa. Rozumiem jak ktoś czyta ale nie ma odwagi się odezwać od razu i potrzebuje czasu by się do nas przekonać. No ale chyba wtedy kultura nie pozwala mu też oceniać? Ilość negatywów mam w nosie bo dyplomu nikt za oceny nam nie daje ale zwyczajnie nie lubię chamstwa.A dla mnie to jest właśnie to.
Przeczytałam teraz siebie Gwiazdeczko kochana ja to nie do Ciebie z tym chamstwem :-* :-)
Skorzystałam z tej opcji i nie żałuję bo ciuszki bardzo często wyglądają jak nowe- zwlaszcza po dziecku które jeszcze nie raczkuje.