Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PO porodzie używałam czopków procto hemolan i bardzo szybko mi pomogły..może spróbuj?
Postaram się jutro zrobić jakieś ładne zdjęcie bo na dzisiaj mam już dość przebieraniaSuper Ilonka, przymierzyla byś ja
A no za 6 tygodni to faktycznie mogłoby być ciężkoAle ja ślub mam dopiero za 6 tygodni wiec tego typu sukienka odpada![]()
Faceci tak mają choć mój nie aż tak, ale to kogutyNapiszę Wam, jak szanowny małżonek mnie dzisiaj wnerwił. Jedziemy sobie autem, ja prowadzę i na przełączce wyjeżdżałam i jakiś kolo z tyłu trąbił, czy na nas, nie wiadomo. W każdym bądź razie mąż wystawił palec przez szybę, na co koleś za nami zaczął nas gonić i trąbić. Na światłach zrównał się z nami no i oczywiście pyskówka z mężem przez szybę. Myślałam, że tego dziada zabiję. Popłakałam się potem z nerwów, ale on i tak uważa, że miał rację. Normalnie agresywny typ o rozwoju emocjonalnym rozwielitki. Jest po prostu beznadziejny, aż mi ręce opadły. Ostatnio czyta tylko o broni i politycznych spiskach, a agresja w nim wzrasta w zastraszającym tempie. Aż się boję, co będzie potem.
Zapisz go na jakiś sport to się trochę rozladujeNapiszę Wam, jak szanowny małżonek mnie dzisiaj wnerwił. Jedziemy sobie autem, ja prowadzę i na przełączce wyjeżdżałam i jakiś kolo z tyłu trąbił, czy na nas, nie wiadomo. W każdym bądź razie mąż wystawił palec przez szybę, na co koleś za nami zaczął nas gonić i trąbić. Na światłach zrównał się z nami no i oczywiście pyskówka z mężem przez szybę. Myślałam, że tego dziada zabiję. Popłakałam się potem z nerwów, ale on i tak uważa, że miał rację. Normalnie agresywny typ o rozwoju emocjonalnym rozwielitki. Jest po prostu beznadziejny, aż mi ręce opadły. Ostatnio czyta tylko o broni i politycznych spiskach, a agresja w nim wzrasta w zastraszającym tempie. Aż się boję, co będzie potem.
Mamy podobny typ mężów. Też ogląda dużo głupich filmów po których mam wrażenie że jest bardziej agresywny a wogole o rasizmie już nie wspomnę.Napiszę Wam, jak szanowny małżonek mnie dzisiaj wnerwił. Jedziemy sobie autem, ja prowadzę i na przełączce wyjeżdżałam i jakiś kolo z tyłu trąbił, czy na nas, nie wiadomo. W każdym bądź razie mąż wystawił palec przez szybę, na co koleś za nami zaczął nas gonić i trąbić. Na światłach zrównał się z nami no i oczywiście pyskówka z mężem przez szybę. Myślałam, że tego dziada zabiję. Popłakałam się potem z nerwów, ale on i tak uważa, że miał rację. Normalnie agresywny typ o rozwoju emocjonalnym rozwielitki. Jest po prostu beznadziejny, aż mi ręce opadły. Ostatnio czyta tylko o broni i politycznych spiskach, a agresja w nim wzrasta w zastraszającym tempie. Aż się boję, co będzie potem.