Hej Dziewczyny,
U mnie pogoda paskudna, śnieg deszcz czy nie wiem co jeszcze... Juz mam dosyc zimna, wiatru i takiej breji.
Jeżeli chodzi o to co sie dzieje i uchodźców to jestem przerażona, boje sie co to bedzie dalej na tym świecie, teraz wcale nie jest dobrze. Plus jest taki z moj Michał to urodzony optymista i mnie uspokaja ze wszystko bedzie dobrze

i staram sie w to wierzyć ale jest ciezko...każdy widzi co sie dzieje.
Jeśli chodzi o ruchy to nie czuje Małego ani regularnie ani jakoś tak mocno. Nie denerwuje sie tym bo wiem ze jeszcze wcześnie na regularne i mocne wiec pilnuje czy poczuje w ogóle w ciagu dnia i jestem spokojna :-)
Agnesdem- ja tak mam, jak robię siusiu to mam wrażenie ze mi macica schodzi na dół czy jak to opisać takie dziwne uczucie i czasami boli, przy wypróżnianiu tez tak czasem mam. Moze to dlatego ze sie powiększa i te narządy maja coraz mniej miejsca. Ostatnio długo siedziałam w aucie i jak raptownie wysiadałam to tak mnie zabolało jakby mi sie oberwało wszystko w środku

mam nadzieje ze to normalne, w końcu w naszym brzuszku rośnie ludek a wszystkie narządy maja coraz mniej miejsca.
Miłego dnia dziewczyny :*
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app