Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Eejjj eeejjjj prosze bez takich mi tu!!! Nie chodzi o dzis tylko o ogol! Po jednym dniu "trolla" nie da rady zdemaskowac.
Jak stłucze mi się żarówka od razu wystawiam dom na sprzedaż [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3] no nie mogę....
Eejjj eeejjjj prosze bez takich mi tu!!! Nie chodzi o dzis tylko o ogol! Po jednym dniu "trolla" nie da rady zdemaskowac.
Ps. Nie ruzmiem dlaczego tak Cie poruszyl moj komentarz... przeciez nie masz nic sobie do zarzucenia! Niech "troll" sie lepiej martwi... i prosze nie robic burzy z niczego.
Koniec mojej wypowiedzi na temat trollowania.
Jad?gdzie? No sorry taka tragedia z powodu żarówki. Uważaj. Jad tez jest szkodliwy [emoji3]Fazerkamm.
Nie wiem, jak tam ogol i jakie pytania wczesniej padaly, powtarzam, ze nie bylo mnie tu... Ale pomyslalam, ze skoro piszesz o tym dzisiaj, to "pijesz" o temat tej nieszczesnej swietlowki...
Jesli chodzi Ci o ogol, to okay, juz wspominalam.
A jesli masz jakiekolwiek watpliwosci co do mojej osoby, to z przyjemnoscia je rozwieje. Odpisz pw.
Hahaha...
Po co ten jad ?! Nie, nikt nie wystawia domu nie sprzedaz...