• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2016

Ja leczę nerwicę lękową. Lekarka miesiąc przed porodem chce odstawić leki bo chcę karmić piersią. Niby można brać leki i karmić bo są one bezpieczne ale powiedziała że ona by nie brała. Albo karmić sztucznie. Jestem w kropce [emoji19] bardzo chcę karmić naturalnie nie trując dziecka. Nie wiem czy sobie poradzę bez leków [emoji22]
Zobaczysz jak się bedziesz czuła. :-) przy porodzie i tak tyle emocji to po co utrudniać.

reklama
Paula, ja piekę bardzo prosty, a wychodzi smaczny :) umieszam tylko i dam do rośnięcia i napiszę. Tu czy w kulinarnym?
A to jest wątek kulinarny? :D nie wiedziałam nawet. Jeśli reszcie nie bedzie przeszkadzało to napisz tu albo na priv ew prośba o podpowiedz jak szukać wątku kulinarnego :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kurde dziewczyny jak mi sie dzisiaj nic nie chce....jeszcze nic nie zrobiłam nawet obiadu :( Mężuś wraca pozniej to wcale nie chce mi sie spieszyć z tym obiadem.

Zjadacie czasami typowa chińszczyzne od chinczyka taka za 13zl? Taka mam ochotę na cos od chińczyka ostrego ze szok :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry