Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
będziemy , tzrymaj sięwitam ponownie!
tym razem pisze z prosba o modlitwe i kciuki za Malego i niestety jego mame... :-(
oprocz calej plagi problemow z dzidziorkiem teraz jeszcze szyjka :-( jutro rano mam zglosic sie na patologie i pewnie skonczy sie zalozeniem szwow lub pessarem. Szyjka ma juz 14mm a Maluch 400g.
Pamietajcie o nas!!!
witajCzesc) moge dolaczyc? Termin wg om 31.07
bedzie dziewczynka
))))
Powiedzcie, jak wasza waga? U mnie 20 tc i juz +5 kg! Martwi mnie to troche... najpierw bylo tak plus 2-3 kg i dlugo dlugo nic a nagle teraz zaczelo leciec jak z bicza strzelil a jem tak samo jak od poczatku ciazy...
niestety ja uwierzęWitamy.
yyyy chyba nie uwierzę, że w prawie 6 miesiącu ktoś może mieć na minusie wagę.Spotkałam dziś kolegę z pracy i powiedział, że nie widać mojej ciązy (w kurtce) a mam 10 na plusie hihi
Przyłaczam się do życzeń dla wszystkich kobietek
Dostałam kwiaty od moich chłopców, zadzwonili z życzeniami z pracy - bardzo miło
Też mam lenia, ale staram się coś robić, bo się zapuszcze)))
pozwolimy witajHej. Pozwolicie, ze sie dolacze? Mam termin na 31 lipca i spodziewamy sie prawdopodobnie kolejnego Synusia. Usg polowkowe mam w czwartek wiec zobaczymy czy sie potwierdzi.
U mnie 6kg na plusie.
ja mam wrażenie, że po prostu przychodzą do nas mamy z innego forum, które wykończył FB bo chyba kojarzę nickiKolejna, nowa lipcowa mamusia :-) WITAJ!
Ale nas dużo, to wszystko przez te chłodne jesienne październikowe wieczory :-)