• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2016

reklama
od 20 tyg pojawiac sie moga takie skurcze macica poprostu cwiczy ale jak bys zauwazyla ze sa czesciej i mocniejsze to do lekarza ja tak mam kilka razy dziennie na chwile.

Cześć dziewczyny :)
W końcu udało mi się nadrobić zaległości :) jeśli chodzi o zabobony to też w nie nie wierzę. Pierwszy raz byłam chrzestną mojej siostrzenicy i też jako panna a dziś jestem mężatką i to w ciąży :P
Taka piękna pogoda dzisiaj że trzeba wybrać się na spacer :)
A co do skurczy to położna w szkole rodzenia mówiła że się pojawiają sie skurcze macicy przygotowujące do porodu ale powinny być bezbolesne.

Cześć laski

Mnie też w końcu udało się Was nadrobić. Sporo tego było.
Ja tam nie wierze w żadne zabobony, nawet nie czytam.
Pogoda cudna, szkoda że muszę w robocie siedzieć.

Miłego dnia :-) :)

reklama
Agula będziesz rodziła rodziła tym szpitalu? Ja myślę o Bizielu po raz 2.. chociaż cały czas szukam opini

Biziel jest u mnie na ostatnim miejscu. Słyszałam 9/10 złych opinii, ale za to oddział noworodkowy mają super. MSW podobno jest bardzo przyjazne i świetna opieka. Muszę tam podjechać jakoś za tydzień pooglądać :)

Właśnie o skurczach czytałam, że niby bezbolesne mają być, ale moja lekarka mi mówiła, że jak krótki ból to nic się nie dzieje.

Co do szkoły rodzenia to nie idę. Jest u nas za 500zł, ale ja nie mam pozwolenia od lekarza na ćwiczenia (tylko na basen) i połowa zajęć by mi odpadła.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry