reklama

Lipiec 2016

Venice tyle tam tych wózków było ze głowa mała ale miałam mało czasu i skupiam się na riko. pojadę z moim gdzieś pod koniec kwietnia to już wybierzemy i zamówimy :)

reklama
Wiesz DiNatale....atmosfera to tu już dawnooo padła na pysk.... Piszę tu ale bez chęci jaką kiedyś miałam i bez zapału ...
Kurde ale mam śpiący dzień.....
Grunt wózio wybrać ..no model bo teraz tyleeeee tego jest....

I tu się z Tobą zgodzę, dawno padła i ja np nie mam przyjemności dzielić się zdjęciami, relacjami z osobami, które notorycznie psują jeszcze bardziej.

Ale o jakie kłótnie czy głupie posty chodzi?? Czytam na bieżąco i nie zauważyłam żeby któraś coś głupiego pisała. Przecież każdy ma prawo pisać szczerze i to co w danej chwili czuję. Hope nie napisała nic złego przecież wyraziła swoją opinie. Ja absolutnie nie zrozumiałam tego tak że coś komuś narzuca i krytykuje. Strasznie nerwowo niektóre dziewczyny reagują. Mam nadzieję że to wina hormonów. [emoji6]

Venice tyle tam tych wózków było ze głowa mała ale miałam mało czasu i skupiam się na riko. pojadę z moim gdzieś pod koniec kwietnia to już wybierzemy i zamówimy :)

jejeu nas tez czeka wyprawa po wózek - zwróce uwagę na te o których piszesz;)

U mnie dzisiaj dzień sprzątania-maż pozmieniał firanki i zasłonki,mama wypucowała okna-teraz można się cieszyć upragnionym słoneczkiem;) może jeszcze pójdę posprzątać szafki w kuchni-po pierwszym trymestrze w którym byłam bardzo słaba,w drugim mam mnóstwo energii i wszystko bym robiła;) tylko juz plecy zaczynają mnie boleć pomału.

Co do krzywej cukrowej też wam pobierali 3xkrew???jak szłam na badanie to byłam przekonana że robią test z opuszka palca:-Di lekko się zdziwiłam jak mnie kłuli-mam takie siniaki teraz:-( :(

Do szczepień też podchodzę bardzo asekuracyjnie bo i zwolennicy i przeciwnicy mają mocne argumenty co do swoich racji.Myślę że jesli dziecko wczesnie wysyłane jest do złobka to warto większość zrobić, jeśli bedzie długo w domu to niekoniecznie. Napewno zaszczepię na żółtaczkę i gruźlicę a potem bede sie dalej zastanawiac;)

Ale o jakie kłótnie czy głupie posty chodzi?? Czytam na bieżąco i nie zauważyłam żeby któraś coś głupiego pisała. Przecież każdy ma prawo pisać szczerze i to co w danej chwili czuję. Hope nie napisała nic złego przecież wyraziła swoją opinie. Ja absolutnie nie zrozumiałam tego tak że coś komuś narzuca i krytykuje. Strasznie nerwowo niektóre dziewczyny reagują. Mam nadzieję że to wina hormonów. [emoji6]
Ja też nie wiem o co chodzi. Nie zauważyłam żadnego krytykowania tylko wyrażenie opinii. Lubicie widzę używać słowa troll.

Mąż przychodzi dziś z pracy i mówi do mnie " a co Ty dziś tak ładnie wyglądasz? "
A ja do niego kokieteryjnie " o co Ci chodzi " :-\

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry