zapisz, ja piszeIwona35 moze masz racje... Jutro mam wizytę to zapytam [emoji5] ale mam tym razem tyle pytań ze ciekawa jestem ile z tego zapomnę [emoji28]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zapisz, ja piszeIwona35 moze masz racje... Jutro mam wizytę to zapytam [emoji5] ale mam tym razem tyle pytań ze ciekawa jestem ile z tego zapomnę [emoji28]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
szyją ze znieczuleniem miejscowym, czujesz tylko ciągnięcie jak nitke przekłada, nacięcia naprawdę nie poczułamco do naciecia to powiem Wam ze troszke tego sie boje..ale podobno az tak nie boli przeciez robia to skalpelkiem nie nozem kuchennymwiec delikatne naciecie pozniej zszycie podobno troszke boli ale damy radee musimy!!!!!!!!!!!
nie wiem czy ja dobrze zrozumialam do tej pory ciazy przytylas 1,5kg?Ja w środę mam wizyte u jutri jadę na badania przed wizyta. wazylam się i znowu spalam. wychodzi ze ledwo 1,5 kg przytylam w ciąży. a jem naprawdę więcej.
nie jeszcze...na pewno sie odezwieDoris się nie odzywala?
Ja do tej pory przytylam 2kgJa w środę mam wizyte u jutri jadę na badania przed wizyta. wazylam się i znowu spalam. wychodzi ze ledwo 1,5 kg przytylam w ciąży. a jem naprawdę więcej.