sylwia_d
Mama Oliwki i Mariuszka
ja mialam ciezka prace fizyczna wiec od 13 tyg ciazy jestem na zwolnieniu dyrektor sam mnie wywalil do domu.ja jeszcze w biurze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mialam ciezka prace fizyczna wiec od 13 tyg ciazy jestem na zwolnieniu dyrektor sam mnie wywalil do domu.ja jeszcze w biurze![]()
ja az tak nie...jest mi normalnie..dobrze nie za zimno nie za ciepło..akuratCiekawe czemu az tak sie pocisz..jedyne co u mnie sie nasiliło to wstawanie na siku..przewracanie z boku na bok częste koniaczki i więcej energii
![]()
a tak powaznie to poce sie glownie w nocy a siurkam raz. Tylko ok 3ciej musze cos przegrysc bi mnie mdli z glodu 
A kto wpada w panikę bo nie rozumiem?no dobrze ale nie kazde dziecko sie rodzi takie samo..wiec spokojnie nie wpadajmy w panike Needi mozna spokojnie sobie kupic ubranka pozniej jak lekarz okresli wymiary bo moze okreslic...