Needi
Fanka BB :)
Martynę urodziłam w 38 tyg to mogę iść pierwsza ;-)nafoczka, patuska, julka i nedi jesteście w podobnym czasie ciąż , ciekawe jak bedziecie rodzićwg harmonogramu ?
![]()
A kto wogóle jest pierwszy? Sylwia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martynę urodziłam w 38 tyg to mogę iść pierwsza ;-)nafoczka, patuska, julka i nedi jesteście w podobnym czasie ciąż , ciekawe jak bedziecie rodzićwg harmonogramu ?
![]()
a wy już wszystkie na zwolnieniu?w domciu?
Ja od tygodnia czuje kopanie po dwóch stronach brzucha , całkiem po boku... tez takie kopniaki czujecie z boku?![]()
Pierwszą to już mamy MaryńkęMartynę urodziłam w 38 tyg to mogę iść pierwsza ;-)
A kto wogóle jest pierwszy? Sylwia?
słyszałam zapowiedzi już bardzo upalnego z jakimś wiatrem od pustyni co podobno będzie pył nanosił.. pożyjemy zobaczymyJa mam nadzieje ze w terminie bo jak lipiec będzie taki upalny to nie wytrzymam![]()
tych większych jeszcze nie mam bo te muszę osobiście a nie przez net a slubny ostatnio zalatany, także nie załamuj się, przede mną też jeszcze wózek, łóżeczko, laktatorIwona to mnie pocieszylas. ja nic oprócz ubranek, ręczników, kocyka i pieluszek bambusowych nie mamdopiero po ślubie się zajmę reszta q czekają nas te większe wydatki
wózek, łóżeczko, pościele, laktator....