Witajcie! Mnie na całe szczęście choroby omijają chociaż pamiętam w poprzedniej ciąży miałam z tym problem. Kulka dni temu dostałam taki specyfik na mdłości które kosztował na moje oko trochę za dużo bo 33 zł za krople o nazwie IMBIFEM i nie potrafię się jakoś określi co do jego działania. Niby czuję poprawę Ale dopiero dziś. Wcześniej brałam bezpośrednio z łyżeczki do ust Ale nieprawdopodobnie bolał mnie żołądek. Dlatego dziś rozrabiam w małej ilości wody a obie wersje podania są na ulotce. Oczywiście pomaga na chwilę a można brać 3 x na dobe. Ogólnie muszę powiedzieć że strasznie przechodzę ten pierwszy trymestr . Modlę się aby nastał koniec już teraz najpóźniej jutro. Mdłości to dla mnie najgorsze co może być. Brak mi słów. Tak źle się czuję. Ale jeszcze trochę - mam nadzieję że po upływie 3 miesiąca wszystko się skonczy. Którąś dziewczyna pisała o metalicznym posmaku ja mam dokladnie tak samo. I nie wymyslamy sobie tego bo zwykle jedząc czy pijąc trudno nam sobie wyobrazic że czujemy jakiś inny smak. Dlatego jeśli to czujemy to znaczy ze dobrze czujemy.