Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile masz wzrostu?Witaj Kamcia
Fazerka no widzę że tu chidzizny na forumMarzę o takich 54
No Malinowa spałam te 3 noce na pół gwizdka ....strasznie się drgawek bałam u Mikiego....dziś widzę pojedyńcze kropki na ciele ...może jednak to 3 dniówka była ?
Ale pewnie jestes duzo wyzsza niż myDziękuje już dużo lepiejma apetyt, gorączki i tej całej reszty nie ma, tylko wysypka i bąble, no i nawadniaja go jeszcze, ale dalej nie wiedzą co mu jest... Do tego młody oszczędza tatusia, bo jest grzeczny i dużo śpi
Venice tak pamiętam jak pisalas, że chyba nic z tego nie będzie... Może w takim razie nie korzystaj ze swoich super mocy za bardzo.. A ten lekarz moj to jakiś lewus.. Też trzymam za was kciuki oby już nic się nie działo :* a gorączka.. Jak widzę u młodego 38,5 to już dużo a 40 to już nie mowie. A jakies kropki zobaczyłas tak??.. Zdrowka życzę...
BaBeKo u mnie o tyle jest dobrze, ze wczoraj poszłam do małego na chwilę dziś też poproszeni czy mogę iść to widzi mnie choć trochę...
Malinowa, fazerkamm ale wy szczuplutkieja startuje z 7 z przodu heh
Kamcia witaj![]()
Superancko!!!Hej dziewczyny!
Czytam o tych smutnych historiach i wiem jak ciezko jest stracic maluszka
ale musze sie pochwalic jestem dzis po wizycie i widziałam dzidziusia z bijacym serduszkiem, bardzo sie ciesze ale wiem że różnie jeszcze moze byc dlatego trzymam dystans.....
Jej współczuję strasznie Twojej kuzynceBardzo współczuję strat dzieciątek :-( może to okrutne, ale chyba i tak mniejszym złem jest stracić teraz niż pod koniec ciąży. W tym tygodniu dowiedziałam się, że moja kuzynka jest w ciąży bliźniaczej, 4 miesiąc i jedno z dzieciątek ma bardzo duże wady rozwojowe i będzie usuwane operacyjnie za jakiś miesiąc, bo i tak nie ma szans przeżycia :-( a to młoda, zdrowa dziewczyna...
Ile masz wzrostu?Ja też jestem knypkiem i strasznie mnie wydęło.. Wyglądam jak w piątym miesiącu w poprzedniej ciąży. Boję się rozstępów!!
Alez Ty chudzinka jestes!!!!Ja mam 170 cm wzrostu i ważę 65. ostatnie 2 miesiące schudłam prawie 5kg bo byłam ma diecie. teraz jem normalnie wiec zmiana sposobu odżywiania się i pewnie zaraz parę kg będę do przodu. mam ślub w kwietniu. kupiona suknie ślubną ale musze ja zmienić. myślicie że mi zrobią problem w salonie jeżeli poproszę p zmianę na inna. tym bardziej ze wplacilam juz 1000 zł. szkoda mi kasy
Suuupermadziolina_p 7 tydzien 3 dzien dzidzius miał na usg 1,21 cm i serduszko bilo pięknie tzn nie słyszałam serduszka bo moja gin powiedziała ze nie wolno do 12 tygodnia słuchac bicia serduszka bo moze to zaszkodzic dziecku ale widziałam jak pięknie bije i mam zapis, śliczne foteczki do albumudostałam dzis skierowanie na badania ale wizyte mam nastepna na 28 grudnia i mam zrobic te badania przed swietami zeby były jak najświeższe na kolejna wizytę, no i mam brac folik i vigantoletten (wit. d)
![]()
Witajcie dziewczęta!
Niedawno wróciłam do domu po pracy 0 standard pobudka 6:30- powrót 18
Padam na cycki
Zanim nadrobię dzisiejsze zaległości to mam odpowiedz dla Fazerki
Paznokietki to hybryda i nie ma żadnych przeciwwskazań do robienia ich w ciąży
Gorsze są lakiery i zmywacze a raczej ich opary, które nieprzyjemnie pachną
Hybryda jest bezwonna i nie wnika do organizmu
Zachęcam Was dziewczynki do przeczytania tej publikacji, jest ciekawie wytłumaczone przez lekarza ginekologa położnika
Temat dotyczy stylizacji paznokci, jak również farbowania włosów w ciąży
http://kosmetyczki.net/pliki/ef/072006_2.pdf
Lecę dziecia oporządzić, a potem nadrobię resztę![]()
AniaFania wizytę planuję dopiero 15 grudnia - to będzie 8 tc. Jak powiemy teściowej w święta to się karpiem zadławi ;p O pierwszej ciąży oznajmiliśmy jej w tłusty czwartek to się pączkiem krztusiła a ja nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać :-(