Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie;-)
mi starsze koleżanki doradzają,żeby do kąpieli do wody dodawać parę kropli oliwki lub oliwy z oliwek i to na początek wystarczy,żeby nie smarować dziecka nie wiadomo jakimi oliwkami i balsamami po kąpieli bo to jak już któraś z was pisała zaburza równowagę skóry i ona przestaje sama tworzyć warstwę ochronną.
ja tak myśle właśnie robić,ewentualnie jakieś mydełko kupię,zasypkę do pupy i sudocrem żeby mieć w razie odparzeń,i poczekam też co powiedzą w szkole rodzenia,ale większość szpitali jest sponsorowana przez firmę Johnson więc u mnie pewnie te będą polecać;-)
osobiście sama mam alergie prawię na wszystkie kosmetyki i używam głównie Bambino więc postawie na tę firmę i bęziemy mieć już samego początku z córcią wspólne kosmetyki;-)
nie musidzięki dziewczyny
a co na spacerki w takie upalne dni ? przecież skórka musi mieć jakąś ochronę
tak, tylko pytanie czy położna będzie uczciwie proponować czy za to co dostała od sponsora- reklamować..Od lat u nas w szpitalu oddział sponsoruje Jhonson, od lat matki się skarża na wysypki po ich kosmetykach i wprost proszą się by nie używano więcej ich kosmetyków i z tego co wiem nadal są używane na oddziale a moja córka ma już 11 lat i wtedy wszystkie oprotestowałyśmy używanie tych kosmetyków. Upartym położnym nie pozwalałam kąpać dziecka i sama ją kąpałam już na oddziale.Witajcie;-)
mi starsze koleżanki doradzają,żeby do kąpieli do wody dodawać parę kropli oliwki lub oliwy z oliwek i to na początek wystarczy,żeby nie smarować dziecka nie wiadomo jakimi oliwkami i balsamami po kąpieli bo to jak już któraś z was pisała zaburza równowagę skóry i ona przestaje sama tworzyć warstwę ochronną.
ja tak myśle właśnie robić,ewentualnie jakieś mydełko kupię,zasypkę do pupy i sudocrem żeby mieć w razie odparzeń,i poczekam też co powiedzą w szkole rodzenia,ale większość szpitali jest sponsorowana przez firmę Johnson więc u mnie pewnie te będą polecać;-)
osobiście sama mam alergie prawię na wszystkie kosmetyki i używam głównie Bambino więc postawie na tę firmę i bęziemy mieć już samego początku z córcią wspólne kosmetyki;-)
jakby co nie czekaj do nocy tylko jedź..Witajcie. Ide wziąść prysznic i bede myslec czy nie jechac na ip. Od mocy boli mnie dol brzucha i krzyż. Od poludnia jest coraz gorzej. Coraz mocniej i czesciej boli. Mam nadzieje ze przejdzie bo jutro mam wizyte i usg. Nie chce jechac do szpitala bo posiedze tam kilka godzin[emoji22]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Witajcie. Ide wziąść prysznic i bede myslec czy nie jechac na ip. Od mocy boli mnie dol brzucha i krzyż. Od poludnia jest coraz gorzej. Coraz mocniej i czesciej boli. Mam nadzieje ze przejdzie bo jutro mam wizyte i usg. Nie chce jechac do szpitala bo posiedze tam kilka godzin[emoji22]
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Iwona77W trzymam kciuki by bol przeszedł i żeby to nie bylo nic powaznego....
Ehhh a ja mam juz stresa :/
Moj maly jak sie zaraz nie zacznie ruszac to bede dzwonic do lekarza bo dzis tylko rano Go czulam...
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom