Dziewczynki sorki ze zasmucam,Ale jesli chodzi o ta ciąże to to bedzie moja ostatnia,mam dość,czuje sie fatalnie,wyglądam jak słoń i kto mnie nie zobaczy twierdzi,ze bede mieć ponad 5 kg dziecko:,(...pierwsza ciąża książkowa

...a gdzie tu jeszcze 10 tygodni?:,(załamana jestem,od wtorku 31.-szy tydzien leci,w poniedziałek wyjazd do Polski na 2 tygodnie z Małym,bo maz w delegacji,wiec wole być u Mamy w tym czasie,gdyby nie mój kochany maz to juz by chyba psychiatria była:,(...wiem,ze marudzę,ale w ciszy jestem,wiec mam prawo

...cieszę sie ba dzidzie ale umieram z wykończenia:,(...ja jestem urodzona w 32-gim tygodniu,Kian w 37,i teraz tez liczę,ze 7 tygodni i koniec

...co do materaca u nas po Małym jest Dornröschen,ktory konsultiert w promocju 179 Euro,to chyba Katers jest...Co do powtarzających sie pytań to mnie nie przeszkadza,sama jestem rozkojarzona

...na wagę sie nie stawiam,brzuch zasłania mi juz dawno moje stopy,spać nie mogę po nocach,biodra bolą,zgaga ciut odpuściła po migdałach,Mała jest bardzo aktywna,a Młody dokazuje...przed nami 1400 km w drodze z przerwa we Wrocławiu na spanie...Kocham Was i życzę jak najmniej nerwów i dolegliwości ciążowych

...Torbę pakuje pod koniec maja jak wrócę.ciuchy prasuje w czerwcu na początku...Buziaki:*