Byłam na brwiach, ale mam ciemne, jutro już będą ok, ale ten pierwszy dzień masakra
Idę powystawiać w końcu na olx te rzeczy po chłopcach, bo tylko reklamówki przestawiam :/
Lizzy - ja przy chłopcach używałam Dzidziusia i teraz też chce. Zastanawiam się też nad Lovele. Mówisz, że bez płynu można by było...No w sumie...
Venicee - masz rację, byleby zdrowa była i ze mną w miarę ok to ze wszystkim damy radę! Dzięki!
Aga30+ zobaczysz, może Tobie przypasują. My jak mieliśmy ten plastik to go używaliśmy. Aga, dobre pomysły dla rodzinki na lato. Muszę coś pomyśleć...Mówisz, że po Dzidziusiu szare? Nie pamiętam jak było z chłopakami, w sumie dostałam próbki Loveli, może i z nią spróbuję. To jest mleczko do prania, a płyn do tego jest?
Gwiazda, a co się dzieje, że myślisz, że to oznaki porodu?
Piczkowa, nic jeszcze nie wyprałam.
Gutka, dziękuję. Chyba masz rację, no bo jak już się nie ogarnia to włączasz na luz, bo inaczej zwariujesz. Dobrze, że my w domu mieszkamy to jak ciepło to od rana do wieczora na dworze, z dziećmi sąsiedztwa, tylko na jedzenie, picie i siku wpadają do domu
A z tej Lovelli to lepszy proszek czy może być mleczko do prania??????? Bo mam próbki tego mleczka...