Gwiazda_237
Fanka BB :)
A mam pytanie czy któraś miała już taki skurcz w nodze ze trzymał się bardzo długo ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nieufna a można niestety. Starszego rodziłam w terminie a mlodszego 10 dni po terminie i poród był dużo cięższy i dłuższy
poza wyjątkami z reguły drugi jest lżejszyO jesuuuu... nie wyobrażam sobie gorszego niż mialam
Dziękuję i... przepraszamprzeczytała jakaś![]()
Nie mam zielonego pojęcia, o byciu mamą, o dzieciach a tym bardziej o praniu, ale tak mnie naszło jakoś, czy może im mniej chemii tym lepiej?Lizzy - ja przy chłopcach używałam Dzidziusia i teraz też chce. Zastanawiam się też nad Lovele. Mówisz, że bez płynu można by było...No w sumie...
Nie masz i żadna nie ma! Minimum czerwiec każdanie masz od nas zgody na poród![]()
No właśnie... wy ciągle piszecie o stawianiu się brzucha, a nie wiem czy to mam czy nie mam, jak to rozpoznać? Czasem czuje twardszy ale to jak się rusza Mały i zaraz ucieka gdzie indziej, teraz mniej więcej tam gdzie ma pupcięDziewczyny najważniejsze to rozpoznawać skurcze od stawiania się brzucha.