Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam koleżankę, która mieszka z chłopakiem i musi mu prasować koszule, bo "on nie umie". Do 30go roku życia mieszkał z mamą i ona mu prasowała, a teraz to tej mojej koleżanki obowiązek, on żelazka nie dotyka![]()
Tak sie usmiecham na mysl o mamach rozpieszczajacych synkow a ciekawe jak to ze mna bedzie No to mnie boli bardzo sporadycznie. Mój mały też dzisiaj się rozpycha jakośLizzy, mi się brzuch napina tak, że czasem boli.
Lepiej niech się czegoś ucząCiezko uwierzyc!Tak sie usmiecham na mysl o mamach rozpieszczajacych synkow a ciekawe jak to ze mna bedzie
![]()

to jeszcze nic , moja koleżanka z pracy czyści i pastuje buty swojemu synowi, ma 22-24 lata, w każdym razie to już studencik, pomijając, że młodszemu 14 letniemu też to robiCzyli mi tez sie stawia chyba. Czasem jak chodze brzuch mi sie napina, czuje ze jest taki twardy i ciezki... nie boli, bardziej to taki dyskomfort czuje.
Ciezko uwierzyc!Tak sie usmiecham na mysl o mamach rozpieszczajacych synkow a ciekawe jak to ze mna bedzie
![]()