Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy Wasze dzieci też się inaczej ruszają?
Flammie - przy pierwszym dziecku chyba bał się bardziej, przeżywał bardziej. Wcześniej zaczął remont, no ale wtedy trzeba było zrobić dużo więcej, teraz, jeszcze dużo przed nami, a czasu ciągle mniej i mniej. Jak rodziłam drugie musiał ogarnąć dom i pierwsze, a teraz będzie miał dwójkę. Chyba mniej się boi, jeżeli chodzi o opiekę nad dzieckiem, bo już wie, jak to wygląda i dwa razy już daliśmy radę. Facet też przeżywa, tylko inaczej i pewnie nie o wszystkich swoich bolączkach nam mówi. Buziaki dla Was!
Miałąm dziś śmieszny sen. Śniło mi się,że rodzę w jakiejś szkolnej klasie. Pełno ludzi dookoła a ja parte. Znalazła się położna nawet i kazała mi jeść żółty ser by szybko poszło. Upychała mi salami. Ja poliki pełne sera jak chomik ale dzielnie parłam.![]()

Ale wstyd. Pominęłam Teosia. Przepraszam. No niech któraś napisze do Marysieńki i zda relację. Myślałam ostatnio o tym ale nie chcę żeby pisała sto razy to samo jak któraś już się pytałaDrugąMamy juz jedną mamusię
Ciekawe co u nich
Taq o ile chcą skrócić ciążę? Trzymaj sięI ja się witam ze szpitala ☺.
Alinka współczuję czekania na łóżko, u mnie poszło błyskawicznie. Oby wszystko z dzidzia było dobrze, resztę przetrzymamy.
Gwiazda trzymam kciuki za Was.
Wczoraj miałam wizytę i znowu szyjka się skróciła, dostałam skierowanie do szpitala, mają mnie przygotować na wcześniejszy poród. Dostane sterydy na rozwój płuc dziecka i kroplowkę z magnezem. Wczoraj pisałam ze lekarz nie zamierza powtarzać mi wymazow, a jednak zmienił zdanie jak juz jestem w szpitalu i zlecił wymazy i z pochwy i z szyjki.
Potwierdzam przy zaparciach najlepsza laximama. Bardzo mi pomogła. Przy regularnym stosowaniu oczywiście.Needi - dziękuję za dobre słowo :* No, przekichane w ciąży i w ogóle te zaparcia. Owsianka spoko, ja też piję activię, jem mussli, ale to też słodkie :/ no i mam w razie jak już nic nie daje rady Laximama, saszetki, dla kobiet w ciąży, gin mi przepisał, ale nie są na receptę, dają radę.
Link do: Laximama, proszek, 20 saszetek - Portal Dbam o Zdrowie
Venicee - haha, kochana jesteś!! Ja liczę tym samym sposobem co Ty. Ja tak mam w każdej ciąży, nie wiem skąd i dlaczego, no chciałabym myśleć inaczej, ale mam masakrę na tym punkcie. Ale już mi lepiej, dzięki![]()
Haha [emoji1]![]()
był lepszy, ale ten oddaje powagę sytuacji
![]()