reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

oooo czekałam aż któraś napisze :D

Witam się i ja!!
Pożarłam kanapki :) wypiłam kawkę i siedzę :) pranie wstawię...jutro ma być 29stopni :( na nowo jak balon będę :(

Co robicie na obiad??? u mnie chyba ogórkowa :)

Taq- Bidulko, trzymaj się tam!
Alinka- super, że już w domku i masz termin
Moja ogórkowa siedzi od paru dni w lodówce moja rodzinka sie zbuntowala i stwierdziła że zupą sobie nie poje. Kanapki właśnie zjadłam a kawę teraz piję. [emoji5]

reklama
Lizzy mmm pierogi, ja uwielbiam! Podeslij mi troche jak zbywa [emoji6]

Flammie na zimno polecam wypróbować krem uniwersalny z oriflame, mojemu Mezowi tylko to pomaga. Zawsze muszę mieć w domu przynajmniej jeden, kupuje go na promocjach zawsze bo tak najbardziej sie opłaca

Gwiazda trzymam kciuki żebyś Cie wypisali [emoji106]

Pani od firanek dzwoniła ze gotowe wiec pędzę je odebrać i muszę kogoś do wieszania dorwać [emoji51]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

cześć dziewczyny. u mnie jak narazie najgorsza noc odkąd jestem w ciazy. praktycznie nie spalam. biodra mnie tak bolaly ze nie dałam rady zasnąć, chodziłam siku i tak cała noc. próbowałam spać na siedząco ale się nie da :( zaraz jedziemy na ostatnie zakupy, te kosmetyczne i leki. akurat dziś się tak niewyspalam jak musze mieć choć trochę sily..

Witam Was, pogoda letnia a ja znowu doła złapałam :(
Już mam dosyć tego siedzenia w domu, kolega nas zaprosił na wypad, ale mąż pracuje a sama nie pojadę:( Może jutro gdzieś nad Wisłe skoczymy. Także cała sobotę siedzę w domu i zastanawiam się co ze sobą zrobić .....

Na obiad chłopakom gotuję barszcz biały, ja na nic nie mam ochoty, barszczu nie lubię.

Dziewczyny w szpitalach, wracajcie szybko do domu!!!

Witam Was, pogoda letnia a ja znowu doła złapałam :(
Już mam dosyć tego siedzenia w domu, kolega nas zaprosił na wypad, ale mąż pracuje a sama nie pojadę:( Może jutro gdzieś nad Wisłe skoczymy. Także cała sobotę siedzę w domu i zastanawiam się co ze sobą zrobić .....

Na obiad chłopakom gotuję barszcz biały, ja na nic nie mam ochoty, barszczu nie lubię.

Dziewczyny w szpitalach, wracajcie szybko do domu!!!
witajcie
Oj ja też siedzę w domu, nie mam weny zabrać się za prasowanie na sprzątanie nie mam siły.
Szczerze powiedziawszy to ja jestem daleko w lesie ze wszystkim wiec po nocach już nie śpię muszę się spakować a nie mam jeszcze nic kupionego. Dziś zrobię jednak zakupy aptekowe bo nie ma na co czekać.
Jeszcze coś na allegro zamówie.

Dziewczyny a kupujecie woreczki do przechowywania pokarmu?

Melduję się już z domu mam kontrolować ruchy i gdyby coś się działo to wrócić

Oj dobrze, że już w domu.
Jak Ci kazali kontrolować ruchy? Ja się zaczynam martwić, bo moja od wczoraj coś mało ruchliwa, jakieś pojedyńcze przeciągania w dole brzucha i nic poza tym ..... i mdli mnie od rana....

Melduje się ze szpitala.
Wczoraj po nocy pomimo kroplowek z magnezu nasiliły mi się skurcze, dostałam zastrzyk z hydoksyzyny i cały dzień przespalam i skurcze się zmniejszyły. Miła odmiana tak sobie beztrosko pospać bo od kiedy nie pracuje to mam z tym ogromny problem.

Alinka fajnie że tak szybko Cię wypuścili.
Taq jeszcze ciut wytzrymaj:)

reklama
Witajcie sobotnio :)

Taq trzymaj się tam w dwupaku jak najdluzej :*

U mnie nie ma poloznej :) mi przy pierwszym dziecku Zawitkowski na yt pomogl[emoji14]

Na obiadek dzis carbonara :) a teraz jem sniadanko :) kanapki z twarogiem i miodem i do tegk kakao :)

Pieszecie ze u Was slonecznie, a u mnie pochmurnie i chlodnawo :D ale bardzo bardzo mi to odpowiada :) jakby do rozwiazania taka pogoda byla to bym sie wcale nie obraziła :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Jesz carbonare w ciąży... a sos dłużej trzymasz czy jajka takie plynne zostawiasz?

Do góry