reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Maryńka, dalej życzymy wam wszystkigo dobrego i zdrówka dużooo! Mój mąż się dołącza do życzeń - bardazo go poruszyła wasza historia. Małego Cuda masz!! :)

Ja dziś upolowałam trochę używanych ubrań ciążowych i do karmienia. Bez szału, ale za grosze i w końcu mam w czym chodzić :) No i klapki do szpitala sobie kupiłam, brzydkie jak wszyscy diabli, ale polecane tutaj :p
Mały dziś mnie kopał gdzies tak nisko, że miałam wrażenie, że ze mnie wyleci zaraz :-p Przedziwne uczucie, ale na szczęście zmienił pozycję później.

reklama
Witam dziewczyny, ale tu produkcja trwa...

Wy sie szykujecie do szpitala a my.... do domu :rofl2: Maly dobil do 2 kg, jutro dostanie wkladke do buzi i probujemy sie uczyc butelki. A pozniej nas wypisza i zacznie sie jazda w domu :laugh2:

Nie wiem komu mam dziekowac za to, ze sie udalo, ze moje 700 g szczescia tak swietnie sie rozwija, omijaja go wszystkie wczesniacze chorubska, nawet rehabilitacja nie bedzie nam potrzebna, wszystkie odruchy ma w normie, lezac na brzuch podnosi glowe i obraca w druga strone, a wcina juz 40 ml co 3 h :laugh2: Spotkalo mnie tyle szczescia, niesamowite to jest, duma mnie rozpiera. Moj Maly Bohater wymiata :happy2:

Jeszcze raz dziekuje Wam za mysli, za kciuki, za modlitwe. Bylo warto, Teos ma sie swietnie :biggrin2: O Was tez nie zapominam i czekam na pierwsze malenstwa oczywiscie urodzone w terminie, macie jeszcze miesiac kochane, takze nozki zaciskamy :yes: Buzki...

Martnka w którym tygodniu urodziłaś? Mały jest bardzo silny i dzielny i widać walczy z całych sił oby sie zdrowo chował dużo ciepełka i zdrówka dla Was [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Maryńka super, Teoś to silny chłopak i pewnie na takiego wyrośnie, jeszcze przerośnie naszych chłopaków ;) czekamy na zdjęcia z domku już :)

Sylwia, mam nadzieję, że uda Ci się jakoś, że cc zrobią...

My dziś na szkole rodzenia ćwiczyliśmy przewijanie i kąpanie. Powiem Wam, że mój mąż uważnie słuchał i pięknie przebrał i wykąpał lalę. Na tle innych tatusiów rozpierała mnie duma ;) zobaczymy jak za 2 miesiące mu będzie szło :)

Maryńka super, Teoś to silny chłopak i pewnie na takiego wyrośnie, jeszcze przerośnie naszych chłopaków ;) czekamy na zdjęcia z domku już :)

Sylwia, mam nadzieję, że uda Ci się jakoś, że cc zrobią...

My dziś na szkole rodzenia ćwiczyliśmy przewijanie i kąpanie. Powiem Wam, że mój mąż uważnie słuchał i pięknie przebrał i wykąpał lalę. Na tle innych tatusiów rozpierała mnie duma ;) zobaczymy jak za 2 miesiące mu będzie szło :)
Dzieki ale juz dzis nie mam glowy do tego poprostu sie zalamalam totalnie.

Maryńka!!! Tak się cieszę!! To piękne, niesamowite, fantastyczne - to Cud! Brawo dla Teosia! No właśnie, poprosimy jakieś zdjęcie naszego małego Bohatera! Tak o niego walczyłaś, kiedy inni już nie chcieli i zobacz ile szczęścia i radości!! Za wytrwałość Twoją i cierpliwość wielki szacun! Całuję Was bardzo mocno i przytulam do serducha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
Julka, o dzięki! Całkiem, całkiem, i fajnie, bo długi jak na moje 180 :)
Mendoza - fajnie, że wreszcie jesteś :)
Asia28 - i bardzo dobrze, że musiała sobie poczekać!!!
Lizzy - widzisz, jak pięknie :)

Asia niezła akcja z tym porodem kotki [emoji23] Haha!

Gwiazda a w jakim towarzystwie masz ubezpieczenie? Przecież nawet za sam pobyt w szpitalu wracają kasę tylko chyba powyżej 3 doby.

Sylwia troche drastyczne to podejście ordynatora [emoji15]
Chyba ze względów bezpieczeństwa powinnaś mieć cc...

Lila a duża składkę za tą grupowe masz jesli można spytać? Widzę ze ja mam jednak dobrą grupówke, za urodzenie dziecka dostaniemy z mężem po 1400,- składkę mam 51,-
Za pobyt w szpitalu nie pamietam jak płaca muszę sprawdzić

Kamejka ja mam przewijak taki prosty zwykły z ikei i kupiłam na to taki cienki podkład nieprzemakalny ale pod to chyba jeszcze kocyk położę bo twardo mi sie wydaje

Mi jeszcze brakuje szlafroka, podkładów na łóżko i szczerze to nie wiem czy cos jeszcze... [emoji848] nie ma mi kto doradzić, a biustonosze do karmienia mam 2 takie elastyczne, mam nadzieje ze jakoś drastycznie mi sie nie powiększa piersi, nie chciałabym choć normalnie mam małe B

Marynka swietnie ze mały przybiera i ma sie dobrze, oby tak dalej! [emoji106][emoji5]

Mendoza witaj [emoji5]

Strasznie duszno dzisiaj i juz 2 raz dzis burza
Sprawiłam sobie dzis przyjemność swojskim twarogiem z truskawkami a wczoraj upiekłam ciacho [emoji28]
Młody dokazuje, oby w tą noc dał odpocząć

Spokojnej nocki dziewczyny [emoji5]

Asia niezła akcja z tym porodem kotki [emoji23] Haha!

Gwiazda a w jakim towarzystwie masz ubezpieczenie? Przecież nawet za sam pobyt w szpitalu wracają kasę tylko chyba powyżej 3 doby.

Sylwia troche drastyczne to podejście ordynatora [emoji15]
Chyba ze względów bezpieczeństwa powinnaś mieć cc...

Lila a duża składkę za tą grupowe masz jesli można spytać? Widzę ze ja mam jednak dobrą grupówke, za urodzenie dziecka dostaniemy z mężem po 1400,- składkę mam 51,-
Za pobyt w szpitalu nie pamietam jak płaca muszę sprawdzić

Kamejka ja mam przewijak taki prosty zwykły z ikei i kupiłam na to taki cienki podkład nieprzemakalny ale pod to chyba jeszcze kocyk położę bo twardo mi sie wydaje

Mi jeszcze brakuje szlafroka, podkładów na łóżko i szczerze to nie wiem czy cos jeszcze... [emoji848] nie ma mi kto doradzić, a biustonosze do karmienia mam 2 takie elastyczne, mam nadzieje ze jakoś drastycznie mi sie nie powiększa piersi, nie chciałabym choć normalnie mam małe B

Marynka swietnie ze mały przybiera i ma sie dobrze, oby tak dalej! [emoji106][emoji5]

Mendoza witaj [emoji5]

Strasznie duszno dzisiaj i juz 2 raz dzis burza
Sprawiłam sobie dzis przyjemność swojskim twarogiem z truskawkami a wczoraj upiekłam ciacho [emoji28]
Młody dokazuje, oby w tą noc dał odpocząć

Spokojnej nocki dziewczyny [emoji5]

W premerica .i tez mi się tak wydaje ale mam grupowe ;) zobaczymy jutro będę działała

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry