sylwia_d
Mama Oliwki i Mariuszka
wspolczuje ja dzis slabo czuje ruchy.U mnie znowu słabo ruchy czuję już mam dość chce już lipiec
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wspolczuje ja dzis slabo czuje ruchy.U mnie znowu słabo ruchy czuję już mam dość chce już lipiec
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
wspolczuje ja dzis slabo czuje ruchy.
ja myślę na pranie ręczne nastawiać bo wsumie chodzi o takie bardziej przepłukanie -to chyba 30stopni jest,a wirowanie delikatne,słabe obroty,dlatego czekam na słoneczny dzień żeby szybciutko schło;-)No i drugie pytanie, pewnie już było, w jakiej temp. pierzecie ubranka, pościele, pieluchy itp?? A wirowanie jakie?
u mnie moga wychodzic nerwy przez to taka mala spokojna ale wieczorem mialam cyrk zobaczymy co dzis bedzieja od wczoraj kiepsko czułam ruchy,zawsze ok 22 jest wariactwo w brzuchu,a wczoraj cisza...trochę się wystraszyłam,ale dzisiaj jak poczułam nóżki pod żebrami to się uspokoiłam;-) widocznie dzieciaki też czują nasze słabości i sa spokojniejsze...mogłoby sie ochłodzić na zewnątrz chociaż troszkę;-)
ja myślę na pranie ręczne nastawiać bo wsumie chodzi o takie bardziej przepłukanie -to chyba 30stopni jest,a wirowanie delikatne,słabe obroty,dlatego czekam na słoneczny dzień żeby szybciutko schło;-)