reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2016

Witajcie Dziewczynki!!

Agula, cieszę się, że egzamin zdany!!!!! :)
Julka, porażka z tym mechanikiem :szok:

Noc do bani, najpierw przyszedł jeden, potem drugi, gorąco, duszno, spać nie mogłam, Młoda ma znowu dni mniejszej aktywności chyba, mam dość!!!! Jakoś tak do niczego!! :(

reklama
Witajcie dziewczynki:)
Kasia dobrze że mały wydobrzał i że go dziś nie wysłałaś do żłobka, raz, że nie wiadomo co by znowu opiekunkom wpadło do głowy a drugi upał mógłby juz się nie skonczyć tylko na przegrzaniu, dwa może się zaniepokoją nieobecnością i to już da im do myslenia a Ty dziś ładuj w małego ile wlezie płynów:)
Agula ja to Ciebie podziwiam za egzaminy, bo mi to tak ciężko się skupić, że instrukcję użycia ciśnieniomierza ostatnio czytałam 5 razy... i dobrze, że ten Twój profesorek nie trafił na mnie z tekstem, że nie choroba bo pewnie już by był hospitalizowany, a co! ciężarnej nie zamkną!

Któraś z dziewczyn pisała, że też sie zmaga z hemoroidami (przepraszam, że nie pamiętam która) odkryłam sposób i albo zbieg okoliczności albo naprawdę działa: otóz przestały boleć, choć sie nie wchłoneły odkąd zaczęłam pić rano do śniadania mocno zaparzony rumianek, taki z dwóch torebek, dzień w dzień..co szkodzi spróbowac? u mnie 3 dzień bez bólu:)

Cześć dziewczyny;-)
u mnie dzisiaj po upałach 15stopni:eek: wkońcu można odetchnac;-)

spałam tak mocno w nocy,ale zaczynają mnie już od spania na boku boleć biodra;/
przyszły ostatnie paczki zakupowe i już mamy wszystko-teraz czeka mnie pranie,prasowanie,układanie i pakowanie;-)czekamy tylko na wózek.

wczoraj spotkałam się z koleżankami z pracy i miło mnie zaskoczyły piękną paczką ciuszkowo-zabawkową dla małej na dzień dziecka;-)

miłego dnia!!!

Lizzy no to niezłą niespodziankę miałaś [emoji6]

Paula jakby mogło nas nasze maleństwo nie pokochać!? Pokocha, największą miłością jaka istnieje i my je tez! [emoji106][emoji5]
Julka fajnie ze bedziesz miała Męża "pod ręka", moj mimo ze pracuje w firmie mojego ojca wolnego nie dostanie [emoji53]

U mnie prawie praktycznie juz całe zaliczone, jeszcze pare drobiazgów tylko zostało [emoji16]
Zastanawiam sie kiedy pościel założyć na łóżeczko
Iwona co do butów to ostatnio widziałam takie super na obcasie botki bez piety i palców, wiązane, szkoda ze teraz to odległy temat
Dzudka współczuje tego zalecenia okulisty [emoji20] ja czekam na wizyte mam 14, tez mam spora wadę i aż sie boje co mi powie, chciałabym SN rodzic, ale jak bedzie zagrożony wzrok to nic nie zrobię [emoji20]
Kaskaw strasznie niemądre te panie w żłobku! Dobrze ze udało sie wam opanować sytuacje
Gwiazda trzymam kciuki za wizyty! [emoji106]
Ja dzisiaj dla odmiany pospalam sobie do 10 prawie [emoji57]
Iwonaimaja słodki ten misio! [emoji5]
Agula gratuluje zaliczenia na 4, męki sie opłaciły [emoji6][emoji106]
Hahaha gwiazda rozbroilas mnie z tym najazdem na egzaminatora! [emoji28]
Wczoraj zakończyłam szkole rodzenia, szkoda bo fajna atmosfera tam była i "odluzowac" sie tam troche mogłam, miłe panie prowadziły, moze uda sie na nie trafić przy porodzie [emoji848]

Samopoczucie u mnie takie sobie, czuje jakbym odpuściła sobie wszystko, nastawienie anty wszystko [emoji20] taki dół emocjonalny
Wychodzę dzis z koleżanka na deser moze mi sie poprawi

Miłego dnia!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Silnik nam padl i tyle sobie policzyl za cala robote. Dobrze ze moge liczyc w takich kwestiach na tate. Pytalam Pani laboratorium o ten mocz to mowila ze nic sie nie stanie i ze wynik bedzie wiarygodny (minelo 1,5 godziny). Robilam badania pod kątem cholesteozy chociaz juz w zasadzie nic mnis nie swedzi ale kosztowaly 15 zl wiec w razie w zrobilam. Moj maly non stop szaleje w brzuchu i w dzien i w nocy.az sie zastawiam czy to normalne ze az tak. Agula wspopczuje egzaminow. Ja mam ostatni w niedziele i pozniej tulko obrona i koniec :) alez u mnie brzydka pogoda

witam
Lizzy chyba tez miałabym pół dnia palpitację serca......
Mój mąż też zaznaczył że go 2 tyg nie bedzie ,tylko nie wie kiedy....WIecie o 2 tyg. opieki po porodzie męża nad żoną !!!????
Kaska to głupie w największy upał na zewnątrz ...ehhhh faktycznie niektórzy nie myślą.....Zdrowia !
Gwiazda kciuki masz jak zawsze !
Agula oj zdrowie to Ty masz.....ja ledwo łaże....
Julka no reklamacja usługi jak nic ! oj każdy by się wk...
Mocz w lodówce długo może leżeć...oby nie w cieple żeby się bakterie nie namnażały...Ja czasem o 5 musze do pojemniczka...a ide kilka godzin póxniej do labolatorium...
Ja dziś wyprałam fotelik.....i nic wiecej mi sie nie chce....
Ulga bo pada i chłodek jest. uffff
wszystkim dobrego dnia !

jula wspolczuje problemow z samochodem ;/
iwona super ze wychodzisz a pozniej jakos dacie rade najwazniejsze ze bedziesz pod ich opieka i beda wszystko kontrolowac.

reklama
Hej dziewczyny. Ja wczoraj cały dzień w przychodniach spędziłam bo starszy syn miał podejrzenie złamania ręki. Na wf dostał piłką. Na szczęście okazało się że to skręcenie i w gipsie tylko 2 tyg będzie. No a dziś o 9 już w szkole byłam bo młodszy krzesłem w kolegów rzucał. Okazało się że to niby z zazdrości o siostrę która ma się urodzić. Eh za to w sklepie sie nasłuchałam jak to ładnie wyglądam i mam mały brzuszek, Już nie chciałam tłumaczyć że brzuszek mam duży tylko jak chodze mam cały czas tak twardy że wygląda jak mała piłka. Z ruchami u mnie też kiepsko ale jak ich nie czuje to słucham bicia serca takim tanim przyrządem . Dziś zanim usłyszałam serduszka mineło troche czasu. Ale ważne że słyszę mała:) Miłego dnia

Do góry