Lizzy no to niezłą niespodziankę miałaś [emoji6]
Paula jakby mogło nas nasze maleństwo nie pokochać!? Pokocha, największą miłością jaka istnieje i my je tez! [emoji106][emoji5]
Julka fajnie ze bedziesz miała Męża "pod ręka", moj mimo ze pracuje w firmie mojego ojca wolnego nie dostanie [emoji53]
U mnie prawie praktycznie juz całe zaliczone, jeszcze pare drobiazgów tylko zostało [emoji16]
Zastanawiam sie kiedy pościel założyć na łóżeczko
Iwona co do butów to ostatnio widziałam takie super na obcasie botki bez piety i palców, wiązane, szkoda ze teraz to odległy temat
Dzudka współczuje tego zalecenia okulisty [emoji20] ja czekam na wizyte mam 14, tez mam spora wadę i aż sie boje co mi powie, chciałabym SN rodzic, ale jak bedzie zagrożony wzrok to nic nie zrobię [emoji20]
Kaskaw strasznie niemądre te panie w żłobku! Dobrze ze udało sie wam opanować sytuacje
Gwiazda trzymam kciuki za wizyty! [emoji106]
Ja dzisiaj dla odmiany pospalam sobie do 10 prawie [emoji57]
Iwonaimaja słodki ten misio! [emoji5]
Agula gratuluje zaliczenia na 4, męki sie opłaciły [emoji6][emoji106]
Hahaha gwiazda rozbroilas mnie z tym najazdem na egzaminatora! [emoji28]
Wczoraj zakończyłam szkole rodzenia, szkoda bo fajna atmosfera tam była i "odluzowac" sie tam troche mogłam, miłe panie prowadziły, moze uda sie na nie trafić przy porodzie [emoji848]
Samopoczucie u mnie takie sobie, czuje jakbym odpuściła sobie wszystko, nastawienie anty wszystko [emoji20] taki dół emocjonalny
Wychodzę dzis z koleżanka na deser moze mi sie poprawi
Miłego dnia!
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app