tak patrzęMój mnie namawia ale mam pessar i jest zabronione. A ostatnio tak mi miło było z nim iz myślałam że sie poddam ale nie poddałam się.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak patrzęMój mnie namawia ale mam pessar i jest zabronione. A ostatnio tak mi miło było z nim iz myślałam że sie poddam ale nie poddałam się.
namówiłam męża na przytulankinic mi nie jest po nich,żadnego twardnienia brzucha etc to chyba mozna zacząc trenować
zauważyłam tylko,że nie lubię teraz jak mi się piersiami bawi, chyba już nie podchodze do nich jako strefy erogennej tylko że to już niedługo jadalniateż tak macie?
![]()
ja tam w poprzednich ciążach tez tak w połowie 3 trym. zaczynałam szaleństwo i nie wiem czy dzięki temu ale nie zostały przenoszoneIwona- ja z moim normalnie (jeśli można to tak nazwać) szaleje, ale wczoraj miałam tak wygniecione cyce, że chyba będzie miał zakaz
ale też mam myśli czy już może to przyspieszyć coś???
tak, tylko w tym czasie masz 100% pewność że nie wpadnieszA u nas posucha i pewnie juz tak zostanie.. buuua szkoda bo w ciazy inne odczucia
![]()
Kochana bedzie dobrze zobaczyszKochane, dziękuję za kciuki!!!
Napisałam w odpowiednim wątku wszystko, ale w skrócie, mały ok, ale nerki niestety nie![]()