Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś było że przed porodem się powiększają. Ja mam wyraźnie powiekszone bo lepiej czuję blizne po nacieciu. Później wróci do normy, nie martw się nie zostanie ci takDziewczyny, mam do Was dość nietypowe pytanie dotyczące narządów płciowych. Czy Wy też zauważyłyście że tam na dole zrobiłyście się takie nabrzmiałe, wypukłe. Czy to jest objaw obniżenia dna macicy?
Przepraszam że ja tak ni z gruchy ni z pietruchy ale przestraszyłam się tymi swoimi narządami.

Tak, wszystko jest jakby napompowane.. To chyba takie przygotowanie do rozciagniecia przy samym porodzie..Dziewczyny, mam do Was dość nietypowe pytanie dotyczące narządów płciowych. Czy Wy też zauważyłyście że tam na dole zrobiłyście się takie nabrzmiałe, wypukłe. Czy to jest objaw obniżenia dna macicy?
Przepraszam że ja tak ni z gruchy ni z pietruchy ale przestraszyłam się tymi swoimi narządami.
Ja mam nabrzmiale i oprócz tego nam z jednej strony bardziej bo mam żylakaDziewczyny, mam do Was dość nietypowe pytanie dotyczące narządów płciowych. Czy Wy też zauważyłyście że tam na dole zrobiłyście się takie nabrzmiałe, wypukłe. Czy to jest objaw obniżenia dna macicy?