Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brzuch może obniżyć się dużo wcześniej, nie ma reguły..A brzuszek się obiża tuż przed porodem czy może dużo wcześniej jak z tym czopem?

marzenie zzo u mnie, nie ma co liczyć nawet nie ma takiej opcjiJa też się boję. Masz u siebie zzo?
W moim przypadku te typowe skurcze porodowe były bardzo regularne jak w zegark, ale nie chciałam jechać w nocy więc przeczekałam do rana i tak już chyba z 4 cm rozwarciem przybyłam do szpitala. Nieufna spokojnie rozpoznasz skurcze regularne porodowe od tych przedporodowych.To mnie tak w nocy bolało ...... teraz ćmi.
To ja poproszę takie bóle do 4cm rozwarciaW moim przypadku te typowe skurcze porodowe były bardzo regularne jak w zegark, ale nie chciałam jechać w nocy więc przeczekałam do rana i tak już chyba z 4 cm rozwarciem przybyłam do szpitala. Nieufna spokojnie rozpoznasz skurcze regularne porodowe od tych przedporodowych.
no właśnie zamówiliśmy już dwa tygodnie temu, wybraliśmy adamexa aspene no i mamy czekać do max 6 tygodni niby pan powiedział że raczej będzie wcześniej ale nie wiem czy móił prawdę czy powiedział to widząc moją minę ze zdziwieniem.....
To fakt szarości są teraz modne, ale my mieszkamy na wsi, spacery nie zawsze będa w super słoneczna pogodę wiec jak bedzie ciapla plucha i zawieucha wolałam ciemny wózek i taki tez wybraliśmy koler