Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Julka dla mnie noce są okropne...jak się obudze to zastanawiam się czy nie rodze[emoji4] [emoji317]Czesc dziewczyny. Mnie po nocy czesto boli lewy i prawy bok od naciagania sie małego. Alez mialam dzis pobudke w nocy. Snilp mi sie ze sobie siedze w salonie i nagle czuje parcie jak na siku i za chwile jestem cala mokra, przebudzilam sie i pierwsza mysl - wody mi odeszly! Ale na szczęście to nie to, choc niezle sie przestraszylam. Moj mozg juz zaczyna mi platac figle troche![]()
A ja Ci powiem ze mnie się waga w domu popsula i mam sspokoj już się nie ważą i nawet nie wiem ile waze...Ale 60 to już pewnie przekroczyła...Witam Was. Ja trochę pospałam .... odprawiłam rano młodego do szkoły i wstałam dopiero.
Nic mi się nie chce. Nie będę już chyba wchodzić na wagę, bo co tydzien kg do przodu i ja się pytam z czego???![]()
Dobrze, że w piątek wizyta, potem już chcę rodzić.
Spokojnego dnia.
Może woda zatrzymuje Ci się w organizmie. A przed porodem tak może być...a Ty to już jedną nogą prawie jesteś na wylocie...Julita1212, Ty chudzina jestes, nie masz się czym przejmować. Ja się boję, żeby nie przekroczyć pewnej granicy i naprawdę nie wiem już co robić![]()
Nie wchodziłam na wagę przez ostatnie kilka tygodni - teraz to już mi to wisi co tam waga pokaże, więc sobie tym głowy nie zawracam ja 553G czyli taki biało-grantowy;-) w ostatniej chwili bo cały czas miał być szary;-) zamówiłam w sklepie,ale oni i tak muszą ściągać od producenta więc temu to tak długo trwa.A jaki kolor wybralas![]()
Szpital wydaje L4 na wyjściu chyba że jest to dłuższy pobyt to wtedy powinni wystawiać co 14 dni, oczywiście trzeba się o to upomniećdziewczyny jak to jest z zwolnieniem?
ja mam do dzisiaj od jutra szpital oni mi dają od razu zwolnienie czy muszę poinformować w pracy że jestem w szpitalu i dopiero potem dostanę L4 na wyjście?