Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale dlaczego? To z kodeksu pracy się należyAle zazdroszczę tym które mogą sobie pozwolić na roczny macierzyński..
Ja tylko pół roku i do roboty... U mnie też nie ma możliwości korzystania z tego przywileju odnośnie karmienia piersią :-(
Z pierwszym dzieckiem byłam przekonana że mogę sobie na to pozwolić, ale Szybko mnie wyprowadzili z błędu..
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam obecnie czynną działalność i na macierzyńskim też. Z tym że mam pracowników. Musiałabyś pokombinować z kimś żeby np. na umowę zlecenie fikcyjnie pracował. Chyba jakoś tak można.Ja też mam działalność i mam dylemat. Bo chyba nie można wystawiać faktur na macierzyńskim, no nie? Czy da się to jakoś pogodzić?
Z jednej strony Chciałabym być rok, ale z drugiej - nie chce mieć tak długiej przerwy w pracy. Klienci o mnie zapomną:-/
No właśnie kodeks, a ja nie podlegam pod kodeks pracy.. Mamy wewnętrzne przepisy.. Matek tam nie doceniają.. Jedyny plus to taki ze dopóki najmłodsze dziecko nie skończy 8 lat ja nie mogę pracować w Godzinach nocnych ale tylko dlatego że mój mąż pracuje tam Gdzie ja bo inaczej to też nie działa..Ale dlaczego? To z kodeksu pracy się należy
Ja też niby nie podlegam pod kodeks pracy, ale takie sprawy po prostu się należą. Nie wiem czy wewnętrzne przepisy mogą o tym przesądzać, powinnaś się dowiedzieć. Na noce też ja muszę wyrazić zgodę, no i nie mogą mnie przenieść do innej miejscowości bez mojej zgody, dopóki dziecko nie skończy iluś tam lat (nie pamiętam teraz...).No właśnie kodeks, a ja nie podlegam pod kodeks pracy.. Mamy wewnętrzne przepisy.. Matek tam nie doceniają.. Jedyny plus to taki ze dopóki najmłodsze dziecko nie skończy 8 lat ja nie mogę pracować w Godzinach nocnych ale tylko dlatego że mój mąż pracuje tam Gdzie ja bo inaczej to też nie działa..
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie tej Grecji Ci zazdroszczę, ale w ciąży w lato to strasznie musi byćLizzy dzis chlodno nawet, jakieś 34stopniepisze ze chlodno bo chmurki sa, ale od jutra znow slonce, zero wiatru i jakies 36-40stopni...![]()
W przyszłym roku? Albo w sierpniu mam nadziejęmęczę się jakby nie wiadomo jakie upały były a one w sumie przed nami dopiero (podobno).