Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tych aplikacji o tej nazwie jest kilka. Trzeba zainstalować tą różową z białym rysunkiem bobasa.Też mam moją ciążę ale nie widzę tam liczenia skurczów ;( ja to jestem bardzo nie techniczna
Gwiazda a nie leży z Tobą?Hej wamczytam na bieżąco ale nie miałam siły pisać .
Paula nie martw się nie jesteś sama my wczoraj mieliśmy biliburine na poziome 11.4 i mogliśmy wyjść ale Pani doktor chciała dziś powtórzyć badanie i niestety tak wzrosła ze zostajemy co najmniej do środy . Ja siedzę i płacze ze on daleko odemnie ale jest mi lżej po płacz jak musisz
Tym które urodziły serdeczne gratulacje .
Za całą resztę trzymam kciuki
Więcej pewnie się odezwę jak będę w domu
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
u mnie z terminem to są szopki, wg lekarza, mnie i nawet suwaczka to by się z 2 tyg. przydało jeszcze ale w szpitalu ( a byłam juz 3 razy) za każdym razem wychodzi im +2tyg, ostatnio nawet to przebili i wypisali mi na karcie tydzień temu 37 tydzień, na usg Młody ma parametry od 39 tygodnia do nawet 40. W szpitalu jak to komentowałam to mi powiedzieli, że jestem już w terminie i mam się tego trzymać.. Dla mnie to jakaś magia, To będzie moje trzecie dziecko a po raz pierwszy nie rozumiem wyliczeń..
Dziewczyny..byłam w piekarni 400m od domu i myślałam, że nie dojdę. Mam takie kłucia w pochwie, że padnę. Ledwo doszłam, zatrzymywałam się z 20 razy aż ludzie po drugiej stronie przyglądali się. Mała bardzo aktywna, ale wątpię że to ona tak robi. Już siedzę w domu, ale stracha się najadłam![]()