Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Paula, nic się jeszcze nie denerwuj, bo nic jeszcze nie wiadomoCześć Dziewczyny! gratuluję Nieufna i Flammie.
Jeju Dziewczyny zawalił mi się dzisiaj świat...wszystko było super pięknie i przyszedł listonosz. Dostałam list z instytutu badań przesiewowych o ponowne wysłanie krwi do badania. Jestem załamana bo czytałam na stronie jakie te badania wykrywają choroby. Wyszedł nam wynik na pograniczu normy....wszystkie te choroby wiążą się z upośledzeniem umysłowym. Ryczę jak głupia...na wynik czeka się 3 tygodnie. Jestem załamana to mało powiedziane....teoretycznie czytałam, że błąd może wynikać ze złego pobrania i różnych innych czynników ale to co teraz czuję...masakra...;(((
nie wiem co mam ze sobą zrobić....przepraszam, że takie smuty tu ale gdzie mam się wyżalić jak nie tutaj...
Cześć Dziewczyny! gratuluję Nieufna i Flammie.
Jeju Dziewczyny zawalił mi się dzisiaj świat...wszystko było super pięknie i przyszedł listonosz. Dostałam list z instytutu badań przesiewowych o ponowne wysłanie krwi do badania. Jestem załamana bo czytałam na stronie jakie te badania wykrywają choroby. Wyszedł nam wynik na pograniczu normy....wszystkie te choroby wiążą się z upośledzeniem umysłowym. Ryczę jak głupia...na wynik czeka się 3 tygodnie. Jestem załamana to mało powiedziane....teoretycznie czytałam, że błąd może wynikać ze złego pobrania i różnych innych czynników ale to co teraz czuję...masakra...;(((
nie wiem co mam ze sobą zrobić....przepraszam, że takie smuty tu ale gdzie mam się wyżalić jak nie tutaj...[/QUOTE
Paula spokojnie,mi u pierworodnego tez przyszlo,a okazalo sie ze badanie zostalo zle pobrane a z malym wszystko w porzadku.. Moze to po prostu dlatego. Tez to strasznie przezywalam, a wszystko okazalo sie ok.Cześć Dziewczyny! gratuluję Nieufna i Flammie.
nie wiem co mam ze sobą zrobić....przepraszam, że takie smuty tu ale gdzie mam się wyżalić jak nie tutaj...
Kamejka a ty kiedy masz cc?![]()
W niektorych szpitalach tatus moze byc przy cc, u mnie niestety nie, a szkoda bo zawsze by to.inaczej czlowiek przeszedl..
Ja jestem w domu dopiero od końca maja, też kończyłam sobie kompletować wyprawkę i załatwiałam ostatnie rzeczy. Zrobiłam napis na łóżeczko, zabaweczki, te które Wam pokazywałam. Zajęcie się zawsze jakieś znajdzie, gorzej z taką "pustką psychologiczną", że tak ją nazwę. Jednak mnie bardzo brakuje pracy: moja jest kreatywna to może tej kreatywności i kontaktów z ludźmi. Bo nie będę gadała do ludzi w tramwaju, jak to np. robił pewien pan dziś, twierdząc, że "choć w tramwaju sobie może pogadać"![]()
Moja córka chce jechać na kilka dni do babci nic do niej nie dociera ze będętęskniła
ona już się spakowała!!!a ja czuje smutek.......straszny....
A ja zmiescilam sie w spodnie sprzed ciąży iii 8 kg mniej!!![]()
Ale Ci zazdroszczę. Ja po cc zmagam się z moją laktacja wszystko robię żeby był nawał mleka ale marne skutki. Mała niestety mimo 14 doby nie wróciła do swojej wagi lekarz kazał dokarmiać. Rodzilas naturalnie?Paula spokojnie,mi u pierworodnego tez przyszlo,a okazalo sie ze badanie zostalo zle pobrane a z malym wszystko w porzadku.. Moze to po prostu dlatego. Tez to strasznie przezywalam, a wszystko okazalo sie ok.
Aga,tak karmie piersia![]()
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć Dziewczyny! gratuluję Nieufna i Flammie.
Czuję się dobrzeFlammie jak się czujesz po cc?
Tak,rodzilam naturalnie, jakbym miala cesarke to by bylo pewnie zupelnie inaczej,w koncu to operacja,przeciete wszystkie powloki brzuszne, calkiem co innego. Dzisiaj byla u mnie polozna i mala dzisiaj (8 doba) dobila do wagi urodzeniowej. Ale wlasnie u mnie tez dzisisj tez cos kiepsko z pokarmem.. Niby mala co chwile dzisiaj przy cycu to nie ma co sie dziwic,ale zawsze jakos tego pokarmu bylo wiecej i wlasnie sie zastanawiam co jest nie tak..Ale Ci zazdroszczę. Ja po cc zmagam się z moją laktacja wszystko robię żeby był nawał mleka ale marne skutki. Mała niestety mimo 14 doby nie wróciła do swojej wagi lekarz kazał dokarmiać. Rodzilas naturalnie?