Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Da. Ja podzlam do laktacyjnej po tygodniu i ona mi go przystawila i ssal. Na poczatku mnie to przerazilo, bo tak to zrobila, zeMaly sie wyginal i czerwienial ale zlapal. Oczgwiscie w domu juz nie umialam, ale poddalam sie, a powinnam zaplacic jakiejs albo znalezc blizej inna pania od laktacji i by sie udalo. Mowie, teraz nie dam za wygrana. Tylko ja mlodego mm karmilam, bo laktatorem to by sie zaj...a. Sprobuj.Madziolina myslisz ze da rade jeszcze go przestawic jak jest przyzwyczajony do butli?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Waga małemu spadła i był żółciutki, więc mnie zostawili. Dziś był ważony i dokarmianie pomogło bo waga wzrosła i jeśli chcę mogę iść do domu i jutro wrócić na kontrolę i zdjęcie szwów. Jeszcze myślę co zrobić..No nareszcie dzieciaczki wyskakująGratulacje w odpowiednim wątku.
Co do bolesnych sutków. Ja mam problem z prawym, który jest super bolesny i poraniony do tego stopnia, że przestałam na razie karmić z tej piersi, bo po prostu się nie da (muszę odciągać pokarm tak czy owak). Stosuję maść Purelan. Położne powiedziały mi by przed każdym karmieniem zmiękczyć skórę sutka mlekiem i mlekiem po i na to Purelan. Póki co działa i lewy sutek jest ok, choć troszkę pobolewa podczas karmienia.
Ważne też jest by dziecko odpowiednio łapało sutek. Jedna położna mi tak małego zadokowała w tej bolesnej piersi, że dosłownie niemal nie czułam bólu. Nie mogłam uwierzyć!! Tylko kurcze, za chiny nie mogę sama tego opanować..
Ja jeszcze na moich luksusowaych wakacjach w szpitalnym hoteluWaga małemu spadła i był żółciutki, więc mnie zostawili. Dziś był ważony i dokarmianie pomogło bo waga wzrosła i jeśli chcę mogę iść do domu i jutro wrócić na kontrolę i zdjęcie szwów. Jeszcze myślę co zrobić..
Teraz mam chwilę na drzemkę![]()
A nie wiesz jak sie nazywa?Nieufna ja Michala rodzilam na Inflanckiej i w poradni na dole jest taka super Pani od laktacji, tylko musiala bys tam zadzwonic
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko ze moj Maly ciagnie juz 3 tyg z butli. W czwartek bede w miescie gdzie jest poradnia wiec pojde tam moze cos sie uda...to chyba ze mna jest problem bo on troszke ssie i wypluwa i ja po kilku razach ulegam i daje butle bo mi go szkoda ze sie denerwuje i jest glodny...Da. Ja podzlam do laktacyjnej po tygodniu i ona mi go przystawila i ssal. Na poczatku mnie to przerazilo, bo tak to zrobila, zeMaly sie wyginal i czerwienial ale zlapal. Oczgwiscie w domu juz nie umialam, ale poddalam sie, a powinnam zaplacic jakiejs albo znalezc blizej inna pania od laktacji i by sie udalo. Mowie, teraz nie dam za wygrana. Tylko ja mlodego mm karmilam, bo laktatorem to by sie zaj...a. Sprobuj.
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom