Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie
Ja jestem po terminie już 5 dniJa też nie
I dziś jestem taka oklapła z sił, że dramat. Budziłam się co godzinę, a myślałam, że będę dość dobrze spała, bo chłodno. A dziś jeszcze mnie stawy bolą.
A które dziewczyny są po terminie (oprócz mnie) albo mają termin na dziś?
Julka u mnie podobna sytuacja była nie mialam wogole nawału męczyłam się 2 tyg z dzieckiem przy cycu zeby po dwóch tygodniach usłyszeć że dziecko nie wróciło do swojej wagi ze płacze cały czas bo głodne i zaczęłam dokarmiać i tak już 4 tydzień sie zaczął z butelką a przy cycu dwa razy jest bo płacze przy nimJestem dzis troche podlamana. Maly.siedzial mi przy piersi 4 godziny pod rzad a i tak byl tak glodny ze zjadł butle, widocznie sobie nie pojada a lekarz do mnie żebym karmila piersia bo butelka to krokod tego zeby w ogole jadl piers. Głupia nie jesten i probuje ale dziecko glodne jest i placze a ten z teksten jakbym byla wygodna matka. Ile w ogóle mm je taki maluszek?
Ja już dwie takie noce miałam i niestety się nie rozkręcilo.Ja miałam dziwną noc. Bóle jak na okres i skurcze. Już myślałam, że coś się rozwinie, ale zasnelam. Dalej mnie tak trochę boli, ale nie rozkręca się. Ech!