Aga30+
Fanka BB :)
Jest mała Ania [emoji5] DziękujemyJulka u nas też coś z brzuszkiem nie tegens chcę kupić te niemieckie kropelki
Jest tu jakaś ANNA? bo chyba mała Anulka to jest?W takim razie wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych imieninek
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest mała Ania [emoji5] DziękujemyJulka u nas też coś z brzuszkiem nie tegens chcę kupić te niemieckie kropelki
Jest tu jakaś ANNA? bo chyba mała Anulka to jest?W takim razie wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych imieninek
![]()
Jest mała Ania [emoji5] Dziękujemy
Tak normalne. Moja jak karmiłam piersią na początku to przez 8 dni nie robiła położna mówiła że to normalne przy mleku marki bo jest bardzo dobrze przyswajalne i w większości się wchłania.Pytanie do mam moj mały ma dzis 3dni od UR zrobił 5kupek ze smolka chyba ale od wczoraj rano juz nic tylko siku czy to normalne?
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
to nam tak wczoraj powiedziała połozna na wiadomość , że odpadł pępekTo juz niemowlak a nie noworodek!![]()