Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak piszecie o wadze i właśnie się odważyłam i się zważyłamważę 3 kg mniej niż przed ciążą, chociaż ja tego nie widzę po sobie bo nadal nie mogę włożyć obrączki..dziwne, może waga mi się zepsuła
Tak przenieśli mnie z pooperacyjnej na zwykłą sale,krece się na boki,troche siadam,z chodzeniem kiepsko,wstaje i tak z 2kroki zrobię.ale boli mnie brzuch,ciagnie mocno.mala mam przy sobie za to:-) myślę że z dnia na dzień będzie lepiej:-)I jak udała sie pionizacja? Js nie mam siły wstac po wczorajszym dniu ... Moja mała tez ciągnie cyca [emoji173]️
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Tak piszecie o wadze i właśnie się odważyłam i się zważyłamważę 3 kg mniej niż przed ciążą, chociaż ja tego nie widzę po sobie bo nadal nie mogę włożyć obrączki..dziwne, może waga mi się zepsuła
Ja tez jeszcze obraczki nie zaloze, zostalo mi 2 kg do mojej wagi. Moze mi taki gruby paluch zostanie?![]()
Ja tez, juz ktorys raz dzis w nocy, jeszcze Mlody sie przebudzil ze chce mame itp na szczescie tata go wzial do lozka... Aemagedon.Karmię.
Któraś urodziła? W ogóle któraś jeszcze nie urodziła?
A nowym mamusiom gratuluję![]()