Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lepsze jest to. Można na sztuki kupić. Nie jest tani bo coś ok 40 zł za opakowanie ale skuteczniejsze.Serio? Ja pokładam w nim wielkie nadzieje...
Ja się przymierzam do pierwszego użycia. Chustę mam tylko nie umiem jeszcze wiązać dobrze i nie do końca wiem, które wiązanie dla takiego malucha jest najlepsze..
Robi kilka sekund odpoczynku ale aktywnie ssie. To co Ty opisujesz to miałam z pierwszą córką. Zasypiała przy cycu i budziła się po pół godz.
Wiem że czasem działa zmiana pieluszki jako rozbudzanie to może ją pokarm a jak przysnie to zmień wtedy pieluche?
Jejku ja to w dniu porodu byłam w jakimś szoku,wogole do mnie nie docierało co się dzieje od rana,a potem jak już leżałam na pooperacyjnej to nie docierało do mnie że za ścianą jest moje dziecko,mezowi bardziej zależało na tym żebym ja zobaczyła niż mi,wogole zero instynktu,ale po pierwszym przestawieniu do piersi i przytulankach zakochałam się w dziecku i jej nie odstępuje na krok,moglabym patrzeć na nią godzinami i zacalowac,a opieka to sama przyjemność.mysle że ten pierwszy dluzszy kontakt po porodzie sn jest mega ważny,a ja po cc może 2sekundy miałam ją przy policzku...
Ja właśnie dziś znalazłam chwilę żeby poćwiczyć wiązanie.
Niestety moja jak zaśnie to naprawdę jak kamień. Nic jej nie rusza. Próbowałam ze zmianą pieluszki, ogólnie z rozbieraniem jej żeby troche chłód ją rozbudził. Nic z tego, ona jest normalnie jak lalka wtedy. I nie zasypia na pół h tylko na dłużej, dopóki ja jej nie obudzę na kolejne karmienie lub póki jej nie wybudzi ból brzuszka.