reklama

Lipiec 2016

reklama
Basiajulia tez bym chciala zeby zjadal ta 100 czy ponad jednorazowo i spokoj na 3godziny a w nocy budzi mi sie co chwile i pojada po troche. Zje i wypycha językiem , wiec na sile mu nie wcisne wiecej choc bym chciala zeby pospal bite 3 godziny a nie max godzinke :(

już po wizycie u lekarza
zaniosłyśmy prezent zaraz zdjęcie Nastusi postawiła w miejscu gdzie inne dzieci stały usg z mała na piersi miałam bo zaczęła płakać
na szczeście wszystko się ładnie zagoiło jakbym się zdecydowała na jeszcze jedną ciąże to 1,5 roku odczekać no a teraz mamy uważać bo już endometrium rośnie więc niedługo będzie owulacja

My na wizyte za jakies dwa tygodnie dopiero idziemy.
Mały rosnie, nie wiem jak bardzo, ale czuje to w miesniach od noszenia malego, ma juz pulchniutkie policzki i ubranka w koncu na niego pasuja :)
Budzi sie praktycznie sam na jedzenie co jakies 3-4h, ale pod warunkiem ze wczesniej uda mi sie go uspic :P

Pytanie do dziewczyn po cc. Kiedy lekarz wam powiedzieli, ze mozecie zajsc w nastepna ciaze?

Cześć!

Pogoda okropna, pada, siąpi, zimno, nie wiem czy 20 stopni jest. Zjadłam prawie całą paczkę biszkoptów, jedyny rarytas podczas karmienia piersią, a tak bardzo kaloryczny :/ Nie mogłam się opanować...

A moja Gwiazdka nie mogła usnąć w domu, a przecież w domu też spać w dzień musi. W sumie od 9 do po 12 nie spała, ale teraz śpi, ja już poprasowałam i mogę, popijając Inkę, zajrzeć do Was :)

Margerita - światełko dla Mieszka Kochana, przytulam do serducha! Poza tym dobrze, że u Was w porządku i że nie ma problemów z konfliktu, pozdrawiam serdecznie!
Julka, to pewnie dlatego tak je, bo głodny :)
Madziolina, Fazerkam - oby szybko przeszło! Też mnie coś pobolewa prawa pierś, obserwuję na razie :/
Fazerkam, ja jeszcze plamię od czasu do czasu.

Cybexa do auta mamy, ale planujemy wyjazd nad morze i nie widzę Ansatazji tyle godzin w czymś takim, bo jak w nim siedzi to broda zapada się jej na klatkę piersiową, nie wiem czy to tak ma być, ale to nawet kolebka nie jest, tylko w nim bardziej siedzi. Przy chłopcach miałam kolebkę, taki zwykł fotelik i chyba lepiej w niej siedzieli, mam go jeszcze to sprawdzę. Fajne te rozkładane na płasko, my takiego nie mamy :/ Taki rozkładany mamy od 9 kg...

Piękne te Wasze przyrosty wagi. Jak się nam uda to we wtorek pójdziemy do pediatry, bo wtedy przyjmuje dzieci zdrowe. Wy jak idziecie z Maluszkami to też z dziećmi zdrowymi czy normalnie się rejestrując?

reklama
U mnie też jest osobno "zdrowa strona", ale trzeba się rejestrować.
Lila, w moim foteliku samochodowym też tak dziwnie siedzi, że głowa zapada mu się w resztę ciała, jakby właśnie za mało leżąca pozycja była. Przy córce tego nie zauważyłam, mimo że to był ten sam fotelik.

Udało mi się ściągnąć 70 ml z obydwóch piersi. We wtorek idę do gina na kontrolę i musiałam żarełko przygotować :-)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry