Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie wczoraj nie było spania prawie do 16.30, a później jak zjadła o 22.30 to się dopiero obudziła o 2.30. A dziś już lepiej, więcej śpi w ciągu dnia. Mam nadzieję, że jest zmęczona, a nie np. pomyliła sobie dzień z nocą.Dziewczyny, a jak Wasze maluszki znoszą upał? Mój tak jak ja ciężko. Wczoraj marudził cały dzień i nie spał. Jak wieczorem usnął to spał aż 6 godzin! Dziś rano to samo się zaczęło. Udało się go uspać w wózku pod oknem od zacienionej strony. Przed snem buźkę przemyłam mokrym wacikiem. Nie mam innych pomysłów jak radzić sobie z upałami...![]()
u mnie po pierwszej ciąży @ pojawiła się 16miesięcy po porodzie ciekawe jak będzie teraz..u mnie już 6 tygodni po porodzie dwa lata temu to już pierwszy okres dostałam właśnie w ostatni dzień połogu ciekawa jestem kiedy teraz dostanę
o kurcze ja jak miałabym zrezygnować z nabuału to nie maiałabym co jeścDziewczyny doradźcie. Byłam wczoraj prywatnie u pediatry-gastrologa ponieważ mała ma straszne kolki i sie nie wypróżnia. Lekarz kazał mi zrezygnować z mleka i nabiału. Zakupiłam mleko (bo kawę lubię pić z mlekiem) bez laktozy zamiast tego jest enzym laktazy i pytanie. Czy mogę takie pić?? Jestem już 4 dzień na diecie i widzę poprawe lekką jeszcze kazał kupić nutramigen bo ja dokarmiam. Ale te kolki co ma to dziewczyny masakra :-( nie śpi mi dziecko wogóle
Lila u nas chyba 35 stopni dziś było, z młodym wyszłam na ogródek dopiero o 17 a wróciliśmy o 20.00Cześć!
Pogoda okropna, pada, siąpi, zimno, nie wiem czy 20 stopni jest. Zjadłam prawie całą paczkę biszkoptów, jedyny rarytas podczas karmienia piersią, a tak bardzo kaloryczny :/ Nie mogłam się opanować...
A moja Gwiazdka nie mogła usnąć w domu, a przecież w domu też spać w dzień musi. W sumie od 9 do po 12 nie spała, ale teraz śpi, ja już poprasowałam i mogę, popijając Inkę, zajrzeć do Was
Piękne te Wasze przyrosty wagi. Jak się nam uda to we wtorek pójdziemy do pediatry, bo wtedy przyjmuje dzieci zdrowe. Wy jak idziecie z Maluszkami to też z dziećmi zdrowymi czy normalnie się rejestrując?
mój był dziś strasznie marudny, spał i budził sie co chwilkę, nerwowy jakiś przez co ulewał, i non stop chiał pić..Dziewczyny, a jak Wasze maluszki znoszą upał? Mój tak jak ja ciężko. Wczoraj marudził cały dzień i nie spał. Jak wieczorem usnął to spał aż 6 godzin! Dziś rano to samo się zaczęło. Udało się go uspać w wózku pod oknem od zacienionej strony. Przed snem buźkę przemyłam mokrym wacikiem. Nie mam innych pomysłów jak radzić sobie z upałami...![]()