reklama

Lipiec 2016

Moja Tosia też dzisiaj niespokojna. Widocznie taki dzień, bo i Wasze maluchy marudzace. A mi jakoś się smutno zrobiło i czuje się wyizolowana. Na razie tylko w domu, ewentualnie spacery, a wyjazd do centrum albo gdzieś, to wyprawa. No nic, z czasem będzie lepiej i pojadę na parę godzin z wózkiem gdzie będę chciała.
W ramach pocieszenia siedzę z maseczką i zaraz idę spać. Dobrej nocy!

reklama
Lila a z baza jak jest to nie wiem ale na logike to nie można go ustawix bardziej lezaco, ja mam bez bazy i jak byl wydawaloby sie normalnie ustawiony to tez maly mial dziwnie glowke, a jak "pchnelam" go w dol i jest bardziej na lezaco to ma glowke jak w leżaczku :) ale tez mam super wkladke dzieki ktorej dupka sie tak bardzo nie zapada i dziecko jest bardziej w pozycji lezacej niz siedzącej.

Lizzy u mnie klima w domu 24h włączona a od trzech dni nie wychodzimy w ogóle z domu bo nawet o 20 jest tak goraco ze maly mi potowek na twarzy dostal.. poczekamy az sie choc ciut ochlodzi.

Julka89.89 moj dzis przez caly dzien to kilka 10cio minutowek mial.. myslalam ze padne i tez caly dzien zeby byc blisko Niego.. dobrze ze jutro sobota to maz sie zajmie maluchami a ja dla rozrywki wysprzatam chalupe... eehhsss

Julita1212 ja tak samo, jakbym miala zrezygnowac z nabiału to nie mialabym co jesc.. juz duzo razy probowalam czym zastapic choc w polowie nabial bo jem go sporo ale po kilku dniach pomyslow brak i nabial znow na pierwszym planie.

Aga30+ a ja sobie chcialam stopy zrobić w koncu bo zajechane mam.. alez mam nieprzyziemne marzenia[emoji14]

Ewidentnie cos w powietrzu jest skoro tyle dzieciaków dzis niespokojnych... oby nocka i jutro bylo lepiej. Spijcie dobrze kochane :*

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Pocieszyłyście mnie, nie ukrywam, że Wasze pociechy też tak na upał reagują. Myślałam, że mój syn jakiś niespokojny i marudny (po tatusiu rzecz jasna :P)...
Oj dzieciaczki ciężko upały znoszą pamiętam że z Mają było to samo....

Dzień dobry sobotnio...
A ja jestem w szoku bo laktatorem poranilam sobie brodawki....ku....a. nie sądziłam że to az tak boli...maszakea...
Co mogę zastosować ...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maltan najlepszy podobno. Ja miałam super sutki do puki właśnie laktatorem nie zaczęłam odciągać. Teraz zaczęłam częściej przystawiac małą do piersi i jest ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry