Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też mnie tak czasem boli. Przystawiam wtedy więcej do tej piersi i jest ulga a max po dwóch dniach przechodzi.Wiesz kazdy robi jak uwaza ale ja np nie widze w tym nic zlego ze moj maz raz na jakis czas spotka sie ze znajomymi.. tak samo i ja jak przestane karmic piersia bede znów wychodzić z kolezankami do knajpki, uważam ze to jest wrecz potrzebne zeby sie odstresowac, odbiec troche od rzeczywistościdla mnie dzieci w niczym nie przeszkadzaja
(Wiadomo przez pierwsze kilka dni, chciałam zeby byl przy nas, zebym doszla do siebie ale i On sam chcial byc w domku cały czas)
Mam to samo :/ moj prawie pieciolatek tez pyta się mnie dlaczego nie mam dla Niego czasu..
Ja czasami wode daje
Witajcie
Mateusz pieknie spal, dopoki nie przyszli znajomi i sie pochwalilam ze Mateusz ma jedna pobudke w nocy a druga nad ranem... przez to teraz budzi mi sie cos godzinke, dwie.. i tak od dwóch dni... przy stwrszaku tez tak miałam... jak tylko pochwalilam sie ze ladnie spi albo ladnie cos zrobil to na drugi dzien zmiana o 180stopni...
Ehhsss znow mnie lewa oiersw boli![]()
pochlastam sie :/ ale teraz noe z boku piersi tylko pod spodem i nie wiem co z tym fantem zrobić bo na zapalenie mi to nie wygląda...
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja szczepie na rottawirusy. Położnej powiedz przed że tak ulewa, to może coś wymyśliWitam
u nas dzisiaj super nocka oby więcej takich teraz też zasnęła jak wstanie idziemy na spacerek
jutro idziemy na szczepienia i mam pytanie szczepicie na rotawirusy?
moja strasznie ulewa i boję się że ona całą tą szczepionkę zwymiotuje
Julka biedna jesteś a pytałaś lekarza może mu coś dolega że tak mało śpi
U nas wzdęcia sąBardziej mi to pasuje
Wzdęcia są częstą dolegliwością u niemowląt. Maluszek nagle przestaje jeść, puszcza butelkę, odmawia piersi. Płacze po jedzeniu, podkurcza nóżki, pręży się, ulewa, puszcza głośne bąki o nieprzyjemnym zapachu (tzw. prutanie), ma twardy i wypukły brzuszek.
Jeśli zauważysz u swojego dziecka takie objawy, może to oznaczać, że dziecko cierpi na wzdęcia. Powietrze w brzuszku może pojawiać się nie tylko wskutek jedzenia. Maluch łyka również powietrze kiedy oddycha, czy płacze. Podobnie jak u dorosłych gazy w brzuszku u dziecka wywołują uczucie pełności, choć niemowlę niekoniecznie musi być najedzone, ból brzucha, a także ogólny dyskomfort.
Tak, msm to samo, nawet stan umysłu na k... który użyłaŝIdę na spacer bo kurwica mnie strzela. Nie śpi nic i płacze. U nas dużo sie jej odbija nawet po niewielkim jedzeniu a potem czkawka.
Martynke tak przyzwyczaiłam. Idzie odzwyczaic ale lepiej nie przyzwyczajać mimo że to takie miłeJa też mam za 4 tyg. od porodu iść do gin. No właśnie mnie się wydaje, że ona potrzebuje się przytulić, bo jak płacze i ją wezmę na ręce położę sobie na klatce piersiowej to przeważnie się uspokaja i albo sobie leży albo zaczyna zasypiać i trochę mi przykro odkładać ją do łóżeczka, żeby się nie przyzwyczaiła.
Ehhh, teoria teorią, a praktyka swoje...
Ja się powtarzam ale naprawdę polecam suszarkę, okap do usypiania. Uwierzcie ze pomagaTak i tak sie męczymy już miesiąc. Teraz mam ją znowu przy piersi i przysypia ale jak się poruszam to się budzi. Jest wymęczona. W nocy za to trochę śpi. Ehh jest ciężko. Dzisiaj to większość dnia przepłakała. Dobrze że mam drugą rękę bo leżąc z nią zawsze można coś z telefonu napisać i popatrzeć co tam na świecie się dzieje.