Needi
Fanka BB :)
Ja wyczytałam że elastyczna łatwiejsza w motaniu jak ktoś to robi pierwszy raz ale one są chyba do max 10 kg.Dziewczyny A która chusta lepsza tkana czy elastyczne?
Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wyczytałam że elastyczna łatwiejsza w motaniu jak ktoś to robi pierwszy raz ale one są chyba do max 10 kg.Dziewczyny A która chusta lepsza tkana czy elastyczne?
Napisane na SM-G388F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie podobnie. A gdy zaśnie i weźmiesz cyca to się zaraz budzi? Bo u mnie tak jest.Ja mam zamiar kupić nosidełko ergonomiczne, gdy mały już będzie siedział. Pytałam kobiety, która uczy wiązać chustę, i polecała. Na razie wystarczy mi ta elastyczna.
Ja próbuję usypiać małego w łóżeczku, ale krzyczy wtedy jak opętany. I znów kończy się tym, że kładę się z nim do łóżka i daje cyca do dziuba - wtedy skubaniec zasypia. Tyle że wtedy ja chodzę spać po 22, a czasem chciałabym posiedzieć z mężem czy jakiś film obejrzeć.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Przy tkanej trzeba się troche pomęczyc z wiązaniem na początku, ale nie jest tak źle
Wieczorem wybawiłam małego przez 4 godzinki, nakarmiłam i usnął trochę po północy... na 15min. I tak do drugiej zasypiał i wybudzał się. Jakoś nie mógł wejść w ten głęboki sen biedaczek![]()
A pijesz kawę lub herbatę?Przy tkanej trzeba się troche pomęczyc z wiązaniem na początku, ale nie jest tak źle
Wieczorem wybawiłam małego przez 4 godzinki, nakarmiłam i usnął trochę po północy... na 15min. I tak do drugiej zasypiał i wybudzał się. Jakoś nie mógł wejść w ten głęboki sen biedaczek![]()
Patrzyłam na te nosidełka i kosztują około 500 złJa mam zamiar kupić nosidełko ergonomiczne, gdy mały już będzie siedział. Pytałam kobiety, która uczy wiązać chustę, i polecała. Na razie wystarczy mi ta elastyczna.
Ja próbuję usypiać małego w łóżeczku, ale krzyczy wtedy jak opętany. I znów kończy się tym, że kładę się z nim do łóżka i daje cyca do dziuba - wtedy skubaniec zasypia. Tyle że wtedy ja chodzę spać po 22, a czasem chciałabym posiedzieć z mężem czy jakiś film obejrzeć.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
.Oby to nie było przyzwyczajwnie. Martynka tak usypiała (ale ja uważam że to normalne jak dziecko usypia gdy czuje się bezpiecznie) ale jak ją bolał brzuszek to właśnie budziła się jak tylko zbierałam cyca. Tak było najczęściej wieczorem.U mnie podobnie. A gdy zaśnie i weźmiesz cyca to się zaraz budzi? Bo u mnie tak jest.