reklama

Lipiec 2016

reklama
Needi, no właśnie 500 zł. Mam nadzieję, że są warte swojej ceny. One są do 20 kg więc teoretycznie można wziąć takie, gdy się idzie z kilkulatkiem na wycieczkę na przykład. Postanowiłam jedną wypłatę z 500 plus przeznaczyć właśnie na to ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, zle okreslilam, to nie do konca jest typowe nosidlo.jak wloze malego to cykne fote.
Dziewczyny w sobote w lidlu sa rzeczy dla maluszkow, ja sie napewno wybiore bo mam pare rzeczy z lidla dla synka i jakosc super

reklama
Hej.
My w weekend byliśmy u teściów i droga taka sobie, były płacze, było spanie i karmienie. Gorzej, gdy wracaliśmy i jeszcze się korek przydarzył. Ale u teściów prawie bajka - oglądała sobie wszystko dookoła, miała okazję spać na dworze, a w nocy też w miarę dobrze się spało w łóżeczku po kuzynce :) Tylko wysypało ją na buzi, szyjce i główce, chyba od długiego pobytu w foteliku (droga ponad 3 godz.). Bo nie sądzę, że po jedzeniu.

Widzę, że dyskusja na temat chust :) ja też kupuję, tylko nie wiem czy będę umiała dobrze zawiązać ;) Ale spróbujemy, bo na spacer wychodzić by było wygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry