• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2016

reklama
Needi, no właśnie 500 zł. Mam nadzieję, że są warte swojej ceny. One są do 20 kg więc teoretycznie można wziąć takie, gdy się idzie z kilkulatkiem na wycieczkę na przykład. Postanowiłam jedną wypłatę z 500 plus przeznaczyć właśnie na to ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, zle okreslilam, to nie do konca jest typowe nosidlo.jak wloze malego to cykne fote.
Dziewczyny w sobote w lidlu sa rzeczy dla maluszkow, ja sie napewno wybiore bo mam pare rzeczy z lidla dla synka i jakosc super

reklama
Hej.
My w weekend byliśmy u teściów i droga taka sobie, były płacze, było spanie i karmienie. Gorzej, gdy wracaliśmy i jeszcze się korek przydarzył. Ale u teściów prawie bajka - oglądała sobie wszystko dookoła, miała okazję spać na dworze, a w nocy też w miarę dobrze się spało w łóżeczku po kuzynce :) Tylko wysypało ją na buzi, szyjce i główce, chyba od długiego pobytu w foteliku (droga ponad 3 godz.). Bo nie sądzę, że po jedzeniu.

Widzę, że dyskusja na temat chust :) ja też kupuję, tylko nie wiem czy będę umiała dobrze zawiązać ;) Ale spróbujemy, bo na spacer wychodzić by było wygodnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry